کد خبر: 3669287
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸

برپایی نشست «گذار از مبانی پارادایمی تفسیر به نظریه پیشرفت‌شناخت تفسیری»

گروه حوزه‌های علمیه: نشست علمی «گذار از مبانی پارادایمی تفسیر به نظریه پیشرفت‌شناخت تفسیری» از سوی مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه(رشد) در قم برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد آکوچکیان، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: با برپایی موفقیت‌آمیز اولین کنفرانس قرآن‌پژوهشی پیشرفت توسط این مرکز و بهره‌مندی از نظریات استادان تراز اول قرآنی کشور در مقوله پیشرفت از منظر قرآن، دومین کنفرانس نیز در دستور کار قرار گرفته است و تاکنون ۱۹ پیش نشست در مراکز مختلف دانشگاهی و حوزوی برگزار شده است.

وی افزود: بیستمین نشست از این مجموعه نیز قرار است با عنوان «گذار از مبانی پارادایمی تفسیر به نظریه پیشرفت‌شناخت تفسیری» در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) و با همکاری این موسسه و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شود.

آکوچکیان تصریح کرد: در این نشست علمی حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل ساجدی، عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و مدیر قطب فلسفه دین این موسسه به ارایه بحث بپردازد همچنین اینجانب نیز پرسش‌های علمی جهت تنقیح بیشتر مطلب ارایه خواهم کرد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) گفت: این نشست علمی روز سه‌شنبه هفته جاری ۱۴ آذرماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی، سالن اندیشه طبقه چهارم برگزار خواهد شد و ورود برای محققان و علاقه‌مندان به این نشست آزاد است.
captcha