کد خبر: 3675884
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۲

تأکید استاندار اصفهان بر حمایت از طرح هر دانش‌آموز، یک مهارت

گروه اجتماعی: استاندار اصفهان با تأکید بر تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: مدیریت استان از اجرای طرح هر دانش‌آموز، یک مهارت حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان در دیدار با هیئت رئیسه انجمن اسلامی معلمان استان اظهار کرد: استان اصفهان به عنوان استان فرهنگی، فرهیخته و دارای ویژگی‌های منحصر به فرد و محل تربیت دانشمندان، بزرگان و مشاهیر شناخته شده‌ای است که مبدع بسیاری از مکاتب بوده‌اند.
وی با بیان اینکه باید عقل و منطق بر فعالیت‌ها حاکم باشد، زیرا سختگیری‌ها باعث می‌شود جامعه عقب بماند، افزود: اگر عمیق و با دلسوزی نگاه کنیم، ریشه مشکلات امروز را درک خواهیم کرد، بنابراین ما به دنبال حرکت در مسیر قانونی و در یک فضای منطقی، منصفانه و عاقلانه هستیم.
مهرعلیزاده به اجرای طرح هر دانش‌آموز، یک مهارت اشاره کرد و گفت: این طرح، طرحی عمیق و خوب است و هر دیپلمه باید یک مهارت داشته باشد و مدیریت استان از این طرح حمایت خواهد کرد.
استاندار اصفهان به طرح راهبردی در خصوص شهروندمحوری با همکاری آموزش و پرورش و شهرداری اشاره کرد و افزود: شهرداری‌ها در کنار آموزش و پرورش در ساختن جامعه انسانی نقش و وظیفه مهمی دارند و باید از این ظرفیت استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه دستگاه‌ها باید آگاهی کامل از وظایف خود داشته باشند، افزود: اگر با تقویت فکر و اندیشه انسان‌ها، نیروی انسانی خوب بسازیم، موفق به ساختن جامعه مطلوب نیز خواهیم بود که با همه مشکلات و شرایط زندگی خوبی را فراهم سازند.

captcha