کد خبر: 3715001
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸

قرآنی‌ها از فضای استارتاپی دور نمانند/ نقش آیات قرآن بر پوست نجس!

گروه جامعه ــ مدرس و مشاور کارآفرینی و کسب و کار در جمع دانشجویان و فعالان قرآنی تعدادی از دانشگاه‌های کشور عنوان کرد: مراقب باشیم به مرحله‌ای نرسیم که هیچ استارتاپی در دست قرآنی‌ها نباشند و قرآنی‌ها از این فضا و کار دور باشند.

مراقب باشیم قرآنی‌ها از فضای استارتاپی دور نمانند

به گزارش ایکنا؛ رویداد روش‌های خلاقانه جذب منابع و امکانات، ویژه فعالان فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی به همت مرکز آموزش‌های تخصصی علوم و فنون قرآنی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور امروز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این رویداد ابتدا مهدی نظری، مدرس و مشاور کارآفرینی و کسب و کار و بنیادنگذار استارتاپ «مهدیار» به بیان تأثیرانی پرداخت که طی سال‌های اخیر کسب و کارهای مبتنی بر فناوری بر سر سایر مشاغل آورده است و اظهار کرد: تأثیر اپلیکیشن دیوار بر معامله ملک و خانه را بر میزان کار بنگاه‌های معاملات املاک در نظر بگیرید، همین تأثیر را تب سی و سایر نرم‌افزارهای مشابه بر فعالیت تاکسی تلفنی‌ها و آژانس‌های مسافربری گذاشت.

وی با اشاره به 10 راهکاری که در کشور کانادا برای پیشرفت این کشور مطرح شده، گفت: در اولین بند این راهکارها بر نوآوری و استفاده از قدرت داده‌ها تأکید و عنوان شده است که داده‌ها نفت جدید هستند. اکنون ارزش سایتی مانند دی‌جی کالا بسیار بیشتر از پاساژ‌های معروف تهران است؛ اکنون تب سی همان فعالیت سازمان‌های عریض و طویل تاکسیرانی شهرداری را انجام می‌دهد پس چرا مردم باید هزینه سنگین‌تری برای استفاده از خدمات شرکت‌های عریض و طویل بدهند؟

نظری با تأکید بر اینکه بازی و بازار اکنون تغییر کرده و این مسئله را باید دانشجویان در انتخاب شغل آینده خود مد نظر قرار دهند، گفت: استارتاپ‌ها کسب‌وکارهای عمدتاً مبتنی بر فناوری هستند که عموماً هم زودبازده بوده و به سود می‌رسند و اکنون جهان به سمت فعالیت این استارتاپ‌ها حرکت می‌کند و ما باید مراقب باشیم که به مرحله‌ای نرسیم که هیچ استارتاپی در دست قرآنی‌ها نباشند و قرآنی‌ها از این فضا و کار دور باشند.

وی این مسئله را هم خاطرنشان کرد که البته نباید هر مسئله‌ای را هم بدون تفکر با یک پسوند و پیشوند قرآنی به دین منتسب کنیم و افزود: هر محصولی با خود فرهنگ می‌آورد. آپارتمان نشینی با خود فرهنگ آپارتمان نشینی آورد و ... استارتاپ‌ها بیش از هر محصول دیگری فرهنگی با خود می‌آروند و باید دقت کنیم علی‌رغم که فعالان استارتاپی جوانان خوبی هستند اما در این فضا کمتر از مباحث دینی و قرآنی صحبت می‌شود.

نظری ادامه داد: البته قرار هم نیست تمام مشخصات و اصول استارتاپی را فعالان قرآنی عمل و اجرا کنند. مثلاً در استارتاپ‌ها سود مسئله مهمی است و ممکن است یک فرد پس از راه‌اندازی استارتاپ و رسیدن به سود آن را واگذار کند اما یک استارتاپ‌ قرآنی را یک فرد قرآنی ممکن است تا پایان عمر اداره کند و چندان هم به فکر سود مادی نباشد.

وی در پایان سخنانش از فعالان قرآنی خواست با هم در ارتباط باشند و گروه‌های فعال تشکیل دهند.

نقش آیات قرآن بر پوست نجس!

 مهدی بیاتی مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی علوم و فنون قرآنی طی سخنانی با تأکید بر اینک کسب درآمد در فضای دینی هم کار خوبی است و هیچ عیبی ندارد، گفت: اکنون مهر و تسبیح ما هم وارداتی است و حتی تابلوهایی که آیات قرآن بر روی آن حک شده نیز وارداتی بوده و ما پس از تحقیق متوجه شدیم که پوستی که این آیات بر روی آن نقش بسته از پوست نجس(ذبح غیر اسلامی) است. یعنی افراد غیر مسلمان از مباحث دینی به سود و درآمدزایی رسیده‌اند در حالی که ما به این مباحث ورود نکرده‌ایم.

وی هدف از برگزاری این جلسه را ایجاد تعامل با فعالان دانشجویی دانشگاه‌های مختلف اعلام و اظهار کرد: ظرفیت‌های بزرگی در دانشگاه‌ها است و دانشجویان و فعالان قرآنی نیز در دانشگاه‌ها افراد محبوبی هستند بر همین اساس باید از این ظرفیت استفاده کرد و ما آمادگی داریم هم ایده‌های مختلف شما را دریافت و در اجرای آنها با شما همکاری کنیم و هم هر نوع کلاسی که علاقه‌مند هستید را در دانشگا‌ه‌های شما برگزار و برای شرکت کنندگان گواهی معتبر پایان دوره از سوی جهاد دانشگاهی صادر کنیم.

در ادامه این جلسه، دانشجویان و فعالان دانشگاهی شرکت کننده ایده‌ها و نظریات مختلف خود را مطرح کردند و ایده‌ها مورد ارزیابی و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

captcha