کد خبر: 3719895
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۳

شب قدر فرصتی برای شروع دوباره است

گروه معارف- یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: شب قدر فرصتی عالی برای انسان است که از نو شروع کند، یعنی در این شب می‌توانیم با یاد و نام خدا و مناجات با او، سرنوشت‌مان را از نو آغاز کنیم.

شب قدر فرصتی برای شروع دوباره است

حجت‌الاسلام مهدی گرجی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا شعبه اصفهان، درباره فلسفه شب‌ قدر، اظهار کرد: اینکه شب قدر در ماه رمضان است، تردیدی در آن وجود ندارد، زیرا قرآن می‌فرماید ماه رمضان، ماه نزول قرآن است، و در سوره قدر می‌فرماید که ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم. البته روایاتی هم وجود دارد که شب نیمه شعبان هم ممکن است، شب قدر باشد.
وی ادامه داد: در شب قدر به برکت تهذیب، ریاضت، بریدن از تعلقات دنیایی و عمل به واجبات، انسان آماده نزول رحمت می‌شود و سرنوشت یک ساله او در این شب مشخص می‌شود. خدای متعال این شب را برای عبادت و خلوت با خودش قرار داده و این شب فرصتی عالی برای انسان است که از نو شروع کند، یعنی در این شب می‌توانیم با یاد و نام خدا و مناجات با او، سرنوشت‌مان را از نو آغاز کنیم.
این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: برای بهره‌مندی از آثار شب قدر باید به سیره اهل بیت (ع) نگاه کنیم؛ آنها نه تنها خودشان این شب را بیدار می‌ماندند، بلکه حتی روایت داریم که کودکانشان را هم بیدار نگه می‌داشتند تا از برکت سحرهای شب‌های قدر بهره‌مند شوند. شب قدر را باید به دعا و مناجات و تلاوت قرآن و یا انجام کار خیر گذراند. روایت داریم که هر کار خیر در این شب، ثواب هزار کار خیر دارد.

انتهای پیام

captcha