کد خبر: 3733057
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵

حفظ هوشیاری در برابر دشمن ضرورتی انکارناپذیر است

گروه سیاست و اقتصاد- استاندار اصفهان با اشاره به طراحی‌های پیچیده دشمنان برای ناامن کردن و ایجاد شکاف در جامعه، بر لزوم حفظ هوشیاری و اقدامات سنجیده و متقابل در برابر دشمنان تأکید کرد.

حفظ هوشیاری در برابر دشمن ضرورتی انکارناپذیر است

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، محسن مهرعلیزاده در دیدار هیئت مدیره انجمن همبستگی جامعه ایثارگران و خانواده شهدا اظهار کرد: افتخار نسل انقلاب این است که با آگاه شدن از شرایط توسط امام خمینی(ره)، به وظیفه دینی و اعتقادی عمل کرد و برای حراست از کشور و ارزش‌های اسلامی با ایثارگری تمام ایستاد و به جلو رفت.
وی ادامه داد: امروز تلاش همه مردم و ایثارگران به نقطه‌ای رسیده است که شاید آنچنان که باید و شاید رضایت کافی از شرایط موجود ندارند، ولی قطعا هیچ سستی و رخوتی نداشته‌ایم و احتمالا در شیوه‌هایی که باید به کار برده می‌شد، اشکالاتی وجود داشته است.
استاندار اصفهان با بیان اینکه باید عملکرد خود را مورد محاسبه قرار داده و تلاش کنیم اصلاحاتی را انجام دهیم، افزود: دشمن به دنبال طراحی‌های بسیار پیچیده است و گرچه ما که نسل اول انقلاب هستیم، می‌دانیم که هیچ غلطی نمی‌تواند بکند؛ اما این نباید مانع طراحی‌های ما شود.
مهرعلیزاده نقشه‌های دشمنان برای ناامن کردن جامعه و انشقاق بین مردم، جریان‌ها، گروه‌ها و اصناف را بسیار پیچیده برشمرد و افزود: امروز هوشیاری، اقدامات سنجیده و متقابل بسیار ضروری است.
وی در ادامه به شرایط استان اشاره و اظهار کرد: وظیفه دارم کارهای عقب مانده و نیازهای حیاتی استان را دنبال نمایم و در این راستا بحث آب استان را با قوت پیگیری خواهم کرد.
استاندار اصفهان ماه‌های باقی‌مانده سال را بسیار جدی و مهم برشمرد و افزود : اگر خوب عمل کنیم، می‌توانیم با اتکا به قابلیت‌های خود موفق باشیم و در این راستا مردم جامعه و به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران باید در ساختن جامعه تلاش و کوشش کنند.
وی با بیان اینکه مسائل برای مخاطبان باید تحلیل شود، گفت: باید همانند سال‌های ابتدای انقلاب با حضور در بین مردم نسبت به تحلیل مسائل اقدام کنیم و الان زمان تبلیغ و تجلیل یک به یک و چهره به چهره است.
مهرعلیزاده تأکید کرد: باید دشمن را نسبت به طراحی‌های خود به شدت پشیمان کرده و با نسل جوان و به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان با منطق روبرو شویم.
در این دیدار، اعضا و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به بیان مشکلات و درخواست‌ها خود پرداختند و استاندار اصفهان آمادگی مدیریت استان را برای حل این مشکلات اعلام کرد.
انتهای پیام

captcha