کد خبر: 3735730
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲
فرمانده هنگ مرزی تایباد:

عزت ایران در سایه جان‌فشانی‌های دلیرمردانی است که از جان خود گذشتند

گروه شهرستان ها - فرمانده هنگ مرزی تایباد گفت: اگر امروز عزت و اقتدار واقعی در ایران اسلامی موج می‌زند، نتیجه جانفشانی دلیرمردانی است که از جان خود گذشتند تا این نظام سربلند باشد.

عزت ایران در سایه جان‌فشانی‌های دلیرمردانی است که از جان خود گذشتندبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سرهنگ کاظم صمدی، فرمانده هنگ مرزی تایباد، امروز در دیدار با خانواده شهید حسن ارحمی در روستای سیه‌لاخ از توابع شهرستان باخرز اظهار کرد: اقتدار و امنیت حاکم بر سراسر این نظام با تقدیم خون هزاران شهید به دست آمده و نهال انقلاب پربار شده است؛ دلیرمردانی که بدون هیچ وابستگی به دنیا جان خود را در راه حفظ وطن و ناموسشان تقدیم کردند.

وی با اشاره به آیه 169 سوره آل عمران مبنی بر «وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلُوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ» افزود: در این آیه آمده است هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مرده اند؛ بلکه زنده اند و در نزد پروردگارشان روزی داده می شوند. این مهم اثبات می‌کند بزرگمردانی که جان خود را در راه خداوند هدیه کرده‌اند، سعادت دنیا و آخرت را نصیب خود کرده‌اند و هرگز نخواهند مرد.

شهدا نعمت آرامش را به کشورشان هدیه کرده‌اند
فرمانده هنگ مرزی تایباد بیان کرد: خانواده شهیدان، عزیزان خود را در راه دفاع از جمهوری اسلامی تقدیم کردند و این مردان آسمانی نعمت آرامش را برای کشورشان به ارمغان آورده‌اند و آن را به مردم وطن هدیه کردند.

صمدی عنوان کرد: چنانچه امروز چشمانمان گریان است، تنها به دلیل سختی فقدان چنين انسان‌های عزيز و ارزشمند است. هرچند شهیدان در نزد پروردگار خود به بهترين جايگاه يعنی به درجه رفیع شهادت رسيده‌اند. لياقت رسيدن به این جايگاه آرزوی قلبی همه‌ ماست که مانند این همرزم نوجوان خود به این درجه برسیم.

شفاعت شهدا در قیامت نیاز همگان است
فرمانده هنگ مرزی تایباد افزود: ما در قبال خانواده سربازان و دلاورانی مانند شهید ارحمی وظيفه داریم حرمت خون پاک آن‌ها را حفظ کرده و قدردان خدمات آنان باشیم، هرچند مردم کشور به ارزش کار اين عزيزان واقف هستند. شفاعت شهدا در قیامت نیاز همه‌ ماست و اميدواريم شفاعت اين شهيد بزرگوار در قيامت شامل حال همرزمانش شود.

وی بیان کرد: این قبیل دیدارها تنها به منظور تجليل از مقام والا و بزرگداشت ياد و خاطره اين عزیزان و قدردانی از خانواده آنان برای پرورش چنین فرزندان غیور و باغیرتی است.

شهید حسن ارحمی متولد سال 1376 در روستای سیه لاخ شهرستان باخرز، دوشنبه شب 23 بهمن سال 96 در استان سیستان و بلوچستان در مرز میرجاوه در حین گشت زنی و کنترل مرز در درگیری با اشرار و سوداگران مرگ به درجه رفیع شهادت نائل شد.

شهرستان باخرز 162 شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده است. روستای سیه لاخ در 15 کیلومتری شهر باخرز قرار دارد. باخرز نیز در 220 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

انتهای پیام

captcha