کد خبر: 3741363
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳

دولت به‌دنبال رفع موازی‌کاری فرهنگی باشد

گروه فرهنگی - عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کند مبنی بر اینکه برخی دستگاه‌های فرهنگی با یکدیگر موازی‌اند و مأموریت‌هایشان یکسان است و اینکه پیشنهاد می‌کنیم ادغام شده و به یک واحد فرهنگی تبدیل شوند.

دولت نگاه عمیق به ارزش‌های فرهنگی ندارد

حجت‌الاسلام احمد سالک کاشانی در گفت‌و‌گو با ایکنا از اصفهان، با بیان اینکه عملکرد و نگاه فرهنگی دولت دوازدهم را می‌توان در چارچوب لایحه بودجه سال‌های اخیر مورد بررسی قرار داد، اظهار کرد: بودجه فعالیت‌های فرهنگی نسبت به کل بودجه کشور کمتر از 1 و نیم درصد است، یعنی فقط پرداخت حقوق افراد شاغل در زمینه فعالیت‌های فرهنگی را دربر می‌گیرد و بودجه‌ای به فعالیت‌های فرهنگی اختصاص داده نشده است.

فرهنگ زیرساخت صنعت، کشاورزی و خدمات است
وی افزود: بودجه حمایتی برای فعالان فرهنگی خودجوش و مردمی در سراسر کشور موسوم به جدول 17 در بودجه سال‌های 96 و 97 حذف شده، یعنی نوعی خشکسالی مالی برای بیش از 260 فعال فرهنگی خودجوش و مردمی در کشور پیش آمده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علت این امر این است که دولتمردان نسبت به ارزش‌های انقلابی و دینی نگاه سطحی دارند.
حجت‌الاسلام سالک کاشانی خاطرنشان کرد: برای فعالیت‌های قرآنی تلاش‌های زیادی انجام و بودجه‌ای نیز به آن اختصاص داده شد، ولی در مقایسه با مطالبات مقام معظم رهبری در این زمینه، بودجه کافی وجود ندارد؛ علی‌رغم اینکه فرهنگ زیرساخت صنعت، کشاورزی و خدمات است، ولی کمترین بودجه به آن اختصاص می‌یابد که نشانگر نوع نگاه و عملکرد دولت به مسائل فرهنگی است.

فضای مجازی؛ چالش پیش روی دولت در عرصه فرهنگی
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین چالش‌های پیش روی دولت، فضای مجازی است که بیگانگان آن را ابزاری برای حمله به فرهنگ انقلاب اسلامی قرار داده‌اند، افزود: سوال این است که دولت برای مقابله با این چالش، چه برنامه‌ریزی‌های انجام داده و کدام لایحه را برای تقویت پیام‌رسان‌های داخلی در مقابل فضای مجازی بیگانه تدوین کرده است؟
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا موازی‌کاری‌های فرهنگی مانع فعالیت موثر دولت در عرصه فرهنگی نمی‌شود، گفت: دولت باید لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کند مبنی بر اینکه برخی دستگاه‌های فرهنگی با یکدیگر موازی‌اند و مأموریت‌هایشان یکسان است، پیشنهاد می‌کنیم ادغام شده و به یک واحد فرهنگی تبدیل شوند؛ البته دولت تاکنون چنین کاری را انجام نداده است.
انتهای پیام

captcha