کد خبر: 3784858
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۱

مصاحبه با 520 طلبه جامعةالزهراء(س) برای کشف استعدادهای برتر

گروه حوزه‌های علمیه ــ رئیس اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعةالزهرا(س) از انجام فرایند مصاحبه علمی تخصصی از 520 نفر از طلاب جاری جامعةالزهرا(س) در راستای شناسایی و جذب طلاب استعداد برتر این مجموعه خبر داد. 

تشکیل پرونده برای 520 نفر از استعدادهای برتر الزهراء(س)به گزارش ایکنا، منیر اسماعیلی، رئیس اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعةالزهرا(س)، امروز، هفتم بهمن در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز فعالیت‌های اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعةالزهرا(س) از سال جاری، گفت: امسال طرح شناسایی و جذب طلاب استعداد برتر جامعةالزهرا(س) در عرصه آموزش اجرا شد.
رئیس اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعةالزهرا(س) اظهار کرد: فرایند شناسایی استعدادهای برتر از مهرماه سال جاری آغاز شد و حدود 520 نفر از طلاب جاری سطوح مختلف تحصیلی یک تا چهار جهت تشکیل پرونده اقدام کردند.
اسماعیلی افزود: ارزیابی اولیه متقاضیان پس از اعلام فراخوان آغاز شد و پس از بررسی‌های به عمل آمده، متقاضیان در سه مرحله  به مصاحبه علمی دعوت شدند.
وی ادامه داد: در مرحله اول، مصاحبه علمی تخصصی طلاب ساکن قم از سه تا 20 آذر انجام شد که از میان آنان، حدود 200 نفر به مرحله دوم مصاحبه راه یافتند.
اسماعیلی یادآور شد: در مرحله دوم، مصاحبه علمی تخصصی 50 نفر از طلاب غیرحضوری شهرستان‌های کشور با ارائه تسهیلاتی از جمله کمک هزینه ایاب و ذهاب و اسکان در خوابگاه جامعةالزهرا(س) در هفته سوم دی ماه انجام شد.
رئیس اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر گفت: مرحله سوم مصاحبه علمی تخصصی از ششم بهمن آغاز شد و تا 20 بهمن سال جاری ادامه دارد و پذیرفته‌شدگان مرحله اول و طلاب سطح سه و چهار مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
وی تصریح کرد: جهت تسهیل طلاب استعدادهای برتر در انجام امور اداری، سامانه نخبگان به نشانی nokhbegan.jz.ac.ir با همکاری دفتر فناوری و اطلاعات در سایت جامعةالزهرا(س) راه‌اندازی شده است. 
اسماعیلی اظهار کرد: امسال جامعةالزهرا(س) برای نخستین‌بار، فرایند شناسایی طلاب و استعداد برتر را در دستور کار قرار داده و طلاب فعال و مستعد در عرصه آموزش پذیرش می‌شوند و در سال‌ آینده، فرایند شناسایی طلاب استعداد برتر بین‌الملل در عرصه آموزش و دیگر طلاب در عرصه‌های پژوهش، تبلیغ و فرهنگی اجرا می‌شود.
انتهای پیام
captcha