به گزارش ایکنا، حجتالاسلام محمدحسن نبوی امروز، هشتم بهمن ماه، در همایش مدیران و مبلغین مدارس طرح تربیتی امین، بیان کرد: دانشآموزان در سن بسیار حساسی قرار دارند و بچهها در این سن به حضور در جمع دوستان علاقه دارند.
وی افزود: تأثیر دوست روی دانشآموزان بسیار زیاد است، لذا هدایت آنان برای داشتن دوست مناسب نکته کلیدی و بسیار مهم است.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه کشور بیان کرد: قرآن کریم به تأثیر تربیتی عمیق دوستان تصریح میکند و تأثیر آن را در حد انحراف و کفر و یا در حد ایمان و اسلام واقعی بیان میکند.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه کشور اظهار کرد: یکی از راههای هدایت این موضوع این است که مبلغ دوست آنها باشد و در جایگاه یک دوست به هدایت آنها بپردازد.
وی تأکید کرد: ایمان بدون عقلانیت ایمان درستی نیست و همه مراجع بر این نظر هستند که اعتقادات بایستی از عقل و اندیشه باشد و هرکس در حد توان خود باید خدا را درک کند و به رسول خدا(ص) ایمان پیدا کند.
نبوی با اشاره به آیه شریفه قرآن کریم «ادْعُ إِلَى سَبِیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ جَادِلْهُمْ بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّکَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنْ ضَلَّ عَنْ سَبِیلِهِ وَ هُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِینَ»(نحل/۱۲۵)، افزود: حکمت چیزی است که خلأ در آن راه ندارد، ولی در تربیت دانشآموزان باید از حکمت در بستر احساسات استفاده کنیم.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه کشور با تأکید بر اینکه احساس از طریق رفاقت شکل میگیرد، بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) سرلوحه هدایت بشری است و برای هدایت انسانها به اسلام احساس را مبنا قرار داد؛ لذا اگر فرد آرامش قلب داشته باشد میتواند رفاقت ایجاد کند و سبب هدایت دانشآموز شود.
وی ادامه داد: زمانی که بچهها ما را عصبانی میکنند به آنها توهین میکنیم و آنها را با برخی تعابیر ناهنجار خطاب میدهیم؛ بدانیم که صحبتهای تند باعث میشود علاقه بچهها نسبت به مدیران کم شود و فاصله خود را با ایشان زیاد کنند؛ لذا ایجاد فاصله بین مدیران و مبلغین با دانشآموزان زمینه هدایت را از بین میبرد.
نبوی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه فضای مجازی قتلگاه جوانان شده است، گفت: در گذشته جوانان از مسائل ابتدایی جنس مخالف اطلاعاتی نداشتند، اما در حال حاضر جوانان به همه مسائل دسترسی کامل دارند.
وی با اشاره به روایتی که فرمود از مذاکره با مردگان بپرهیزید، افزود: منظور از مُرده انسان ثروتمند، گردنکلفت و غافل از خداست؛ زیرا همنشینی با این افراد باعث انحراف شما میشود و فضای مجازی هم برای بچههای ما امروز این نقش را ایفا میکند؛ لذا باید دانشآموزانمان را از رفاقت با فضای مجازی که مانند انسان شرور است دور کنیم.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه فضای مجازی ایمان جوانان را از بین میبرد، تأکید کرد: فضای مجازی آلودگی دارد و برای جوانان شبهه ایجاد کرده است و باید بچههای خود را از آلودگی و کفر نجات دهیم.
وی با اشاره به اینکه روز عاشورا در تمام ادیان حتی برای بت پرستها تعطیل است، گفت: دیگران امام حسین(ع) را یک اسطوره در تاریخ بشریت میدانند و امام حسین(ع) یک نقطه کانونی شده است، برای این که تمامی ظرفیتهای ضداستکباری جهان را به یک دیگر پیوند میدهد.
نبوی تصریح کرد: مبلغین و مبلغات بایستی طرح تربیتی را به طور کامل مطالعه و بر اساس این طرح عمل کنند، همچنین از فرصتهای ایجاد شده به بهترین نحو استفاده کنند و برای تبلیغ دین و مطابق با نیازهای جامعه حساسیت خود را بهروزرسانی کنید.
انتهای پیام