کد خبر: 3788673
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۱
آیت الله سبحانی؛

طلاب المصطفی باید به فناوری های روز دنیا مجهز شوند

گروه حوزه های علمیه – یکی از مراجع تقلید قم گفت: طلاب جامعه‌المصطفی العالمیه باید به ابزاری که دشمن در اختیار دارد، مجهز شوند و با بیان روشن و آشنایی با زبان‌های مناطق مختلف، به شبهات پاسخ دهند و لازم است این نهاد بین‌المللی متناسب با مناطق به تربیت افرادی اقدام نماید تا در این عرصه فعالیت کنند.

به گزارش ایکنا، آیت الله جعفرسبحانی در دیدار رئیس جامعه المصطفی العالمیه که هجدهم بهمن ماه در دفتر این مرجع تقلید انجام شد، اظهار کرد: جامعه‌المصطفی از برکات انقلاب اسلامی است که در عرصه بین‌الملل به فعالیت می‌پردازد و همواره با تربیت فعالان بین‌المللی در عرصه دینی و فرهنگی و در عرصه گفت‌وگوی دینی، کمک‌حال گفتمان انقلاب اسلامی برشمرده می‌شود.
وی ضمن تبریک چهلمین بهار شکوهمند انقلاب اسلامی افزود: جامعه المصطفی العالمیه توانسته پس از انقلاب اسلامی گفتمان دینی و عالمانه ای را از جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل نشر و گسترش دهند.
آیت‌الله سبحانی بیان داشت: در تربیت فعالان فرهنگی باید دو نوع پرورش داشته باشیم که یکی، زودهنگام و دیگری، بلندمدت است. لذا باید برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی برای طلاب علوم دینی داشته باشید و همواره باید به احکام مذاهب اسلامی و دیگر ادیان توحیدی مسلط باشند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام صادق(ع) در پایان، خاطرنشان ساخت: طلاب المصطفی باید در درجه اول عقاید و تاریخ وهابیت را به خوبی یاد بگیرند تا بتوانند پاسخ‌گوی شبهات باشند.
انتهای پیام 

captcha