به گزارش ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین خالق پور، شامگاه پنجشنبه، 12 اردیبهشتماه، در دیدار هیئتی از اساتید و فرهیختگان کشور اندونزی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید و پژوهشگران این کشور، به مبانی اختلافی گفتمان جمهوری اسلامی ایران با آمریکا و نظام غرب اشاره نمود و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران و نظام حاکم بر ایالات متحده آمریکا اختلاف فکری و مبنایی دارند.
وی با اشاره به این که نظام فکری جمهوری اسلامی ایران در بردارنده گفتمان اسلامی و برخاسته از قرآن، سنت نبوی و سیره عترت رسولالله است، اظهار کرد: کسانی که ایران را به خشونت متهم میکنند، همانهایی هستند که اسلام را دین خشونت معرفی میکنند؛ چرا که قوانین کشور ایران و تصمیمات سیاسی ما، همه برگرفته از کلام خداوند و احادیث اسلامی است.
جانشین رئیس جامعةالمصطفی با بیان این که غرب حق ندارد هیچ گاه در امور کشورها دخالت نماید، اظهار کرد: مردم خود تصمیم گیر آینده سرزمینشان هستند؛ غارت اموال سرزمینهای اسلامی توسط غرب، از مهمترین دلایل اختلاف جمهوری اسلامی و غرب است و ایران براساس آموزههای الهی حمایت از مظلوم را بر خود فرض میداند.
خالق پور با تأکید بر این که جمهوری اسلامی هیچ گاه با آمریکا هم پیمان نخواهد شد، اظهار کرد: ایران اسلامی هیچگاه آمریکا و غرب را در ظلم به کشورها همراهی نمیکند و همیشه حمایت از مظلومین جهان را که وظیفه ای دینی و الهی است، سرلوحه اقدام خود قرار خواهد داد.
جانشین رئیس جامعةالمصطفی با تأکید بر این که استدلال تقابلی ما با رویکردهای غرب، بر محور منطق و عقل استوار است، تصریح کرد: دوری از اسلام جزء انتظارات غرب از ایران است تا بدین وسیله جمهوری اسلامی در برابر خوی استکباری امریکا و غرب ساکت مانده، چتر حمایتی خود را از مظلومین جهان دور کنند.
وی با بیان این که غرب با بهره برداری از امکانات رسانهای، موج سنگینی ضد جمهوری اسلامی راه انداخته است، اظهار کرد: علیرغم همه مشکلات، جمهوری اسلامی هیچ گاه از رسالت های الهی خویش دست نخواهد کشید و با اعتقاد به وعده های الهی، هیچ هراسی از گستره دشمنی های نداشته، قطعا امریکا در این مسیر شکست سنگینی متحمل می گردد.
خالق پور اختلاف در حوزه های فکری و نظری را از دیگر بسترهای اختلافی گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمان غرب دانست و یادآور شد: غرب فلسفه حقوق، اقتصاد و سیاست را مبتنی بر امور مادی ترسیم نموده است، در حالی که مبنا و فلسفه علوم در نگاه انقلاب، بر اندیشه اسلامی و الهی استوار است. جمهوری اسلامی ایران، با اعتقاد به ماوراء الطبیعه علوم را فراگرفته، آموزش میدهد.
وی استفاده از تجربیات بشر و قرار دادن آن را در خدمت فلسفه علوم، از تأکیدات گفتمان انقلاب اسلامی برشمرد و اذعان کرد: در گفتمان حاکم بر جمهوری اسلامی، دین امری فردی و اجتماعی است که سعادت دنیا و آخرت را توأمان مورد توجه قرار می دهد؛ با آموزه های دینی می توان بهترین اقتصاد، حکومت و جامعه انسانی را تشکیل داد.
جانشین رئیس جامعةالمصطفی با بیان این که گفتمان غربی، جمع دین و دنیا را بر نمیتابد، اظهار کرد: این اختلافات باعث شده است جمهوری اسلامی، هیچ گاه زیر بار فلسفه علوم مبتنی بر نگاه غربی نرود و خود را ملزم به تدوین فلسفه علوم از منظر اسلام بداند.
خالق پور به زمان بر بودن حوزه اسلامی سازی علوم اشاره کرد و یادآور شد: اندونزی با مردمانی عاقل، ضمن گرایش به اسلام و محبت اهل بیت(ع)، فرهیختگانی تربیت کرده است که در گستره تاریخ، همواره به دنبال عملیاتی سازی فلسفه علوم از نگاه اسلامی بودند.
همچنین «اسماعیل رومدان» نیز در ادامه این دیدار ضمن تقدیر از میهمان نوازی ملت ایران، با بیان این که در سفر به این کشور، ایران را وطن دوم خویش یافتم، اظهار کرد: اشتراکات فرهنگی ایران و اندونزی فرصت های بسیاری برای افزایش تعاملات علمی و فرهنگی ایجاد کرده است؛ این ارتباطات قطعاً تأثیرات بسزایی در جهان اسلام خواهد داشت.
مدیر دانشکده حقوق دانشگاه حسن الدین اندونزی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه حسن الدین جاکارتا، این دانشگاه را از قدیمیترین دانشگاههای غیردولتی اندونزی عنوان کرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود به جریان رسانه حاکم بر جهان اشاره کرد و یادآور شد: غول رسانهای حاکم بر جهان، ملتهای مختلف را از کشف واقعیتهای ایران اسلامی بازمی دارد. این سیل عظیم رسانهای، همسو با خاستگاههای صهیونیسم جهانی، ایران هراسی را در دستور کار خویش قرار داده، از ابزارهای نوین ارتباطی بهره برداری میکنند.
انتهای پیام