روز قدس، روز حيات اسلام و تجلي همدلي، اتحاد و وحدت مسلمانان در دفاع از آرمان فلسطین و رهايي قدس شريف است، روز به صحنه آمدن ارادههاي جهاني براي محكوميت رژيم غاصب صهونيستي و اعلان خشم و نفرت امت واحده اسلامي و ملتهاي آزاده و حق طلب جهان بر عليه هر گونه تجاوز و اشغالگري است.
روزي كه با تدبير و دورانديشي حكيمانه امام راحل(ره)، مسأله مهم فلسطين را در يادها و قلوب مسلمين زنده نگه داشته است و هر ساله نور و اميد تازهاي را بر دلهاي مظلومان فلسطين ميتاباند.
بدون شك در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان امسال، آحاد مردم مومن، روزه دار و انقلابي استان قم، همگام با مسلمانان جهان و مردم خداجوي ايران اسلامي پرشورتر از هميشه ، در راهپيمايي باشكوه روز قدس شركت كرده و ضمن لبيك به فرمان تاريخي امام راحل و عظيمالشان و تجديد ميثاق با مقام معظم رهبري، جنایات اسرائيل غاصب و حامیان اين رژيم جعلي را محکوم کرده و بار ديگر عزم و اراده راسخ خويش را در حمايت از حقوق ملت مظلوم و ستمديده فلسطين به جهانيان نشان خواهند داد.
انتهای پیام