کد خبر: 3830924
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۷

فروش ٥٠ هزار و ٤٠٠ نسخه کتاب در طرح تابستانه کتاب در اصفهان

گروه فرهنگی - معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: اصفهان با فروش ٥٠ هزار و ٤٠١ نسخه کتاب رتبه دوم در کل کشور را کسب کرد.

فروش ٥٠ هزار و ٤٠٠ نسخه کتاب در طرح تابستانه کتاب در اصفهان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، اصغر مختاری با اشاره به طرح تابستانه کتاب در اصفهان گفت: استان اصفهان توانست با فروش ١٥٠٧٩١٨٦٥٧ تومان کتاب، رتبه دوم فروش کتاب در کل کشور را در طرح تابستانه کتاب به دست آورد.
معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در این طرح شهرکتاب شاهین شهر رتبه پنجم کشور در کتاب فروشی‌ها و شهر کتاب اصفهان شعبه چهارباغ بالا رتبه هشتم کشور و شهر کتاب اصفهان شعبه نظر غربی رتبه دهم کشوری در بین کتاب فروشی‌های کل کشور را کسب کردند.
طرح تابستانه کتاب۹۸ با شعار «کتاب، همنشین دلنشین» از ۲۵ تیرماه در استان‌های سراسر کشور آغاز شد و تا سوم مرداد ماه ادامه داشت.
علاقمندان، در این طرح با مراجعه به کتابفروشی‌های عضو طرح، کتاب‌های تالیفی را با یارانه ۲۵ درصد و کتاب‌های ترجمه را با یارانه ۱۵ درصد خریداری کردند.
انتهای پیام

captcha