کد خبر: 3839798
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۷
آیت‌الله حسینی بوشهری:

جزیره‌ای عمل کردن ستاد امر به معروف کارامد نیست

گروه حوزه های علمیه – نماینده مردم بوشهر در خبرگان رهبری با بیان اینکه جزیره‌ای عمل کردن ستاد امر به معروف و نهی از منکر به صلاح نیست، گفت: اینکه هر کسی در هر نقطه‌ای فعالیت می‌کند شاید اثری داشته باشد، ولی آن طور که شایسته است نتیجه نمی‌دهد. باید علاوه بر بازنگری، در شیوه اجرای امر به معروف و نهی از منکر به صورت نقطه‌ای عمل کرد.

جزیره‌ای عمل کردن ستاد امر به معروف کارامد نیست

به گزارش ایکنا؛ آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری ظهر امروز، سه‌شنبه، در دیدار ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم اظهار کرد: بی‌تفاوتی نسل جوان به مسائل اعتقادی و فرهنگی خواست دشمن است، چراکه وقتی نسل جوان جامعه‌ای به ارزش‌های دینی، فرهنگی و اجتماعی بی‌تفاوت شد دشمن می‌تواند ورود کند.

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم جزیزه‌ای عمل کردن ستاد امر به معروف و نهی از منکر را به صلاح ندانست و گفت: اینکه هر کسی درهر نقطه‌ای فعالیت می‌کند شاید اثری داشته باشد، ولی آن طور که شایسته است نتیجه نمی‌دهد. باید علاوه بر بازنگری، در شیوه اجرای امر به معروف و نهی از منکر به صورت نقطه‌ای عمل کرد.

امام جمعه قم افزود: باید الگوهای خوب ستادهای امر به معروف و نهی از منکر را در استان‌ها اجرا کنیم و هیئت‌های اندیشه‌ورز ستاد شیوه‌های جدیدی را ارائه کنند.

آیت‌الله حسینی بوشهری تصریح کرد: مشکلات، معضلات و ناهنجاری‌ها را رصد کنید. سپس با برنامه‌ریزی ورود داشته باشید تا اثرگذاری آن را شاهد باشیم.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا آشتیانی، رئیس و سیدمحمدتقی حسینی، جانشین رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم، به ارائه گزارش پرداختند.

انتهای پیام

captcha