کد خبر: 3852488
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
با مشارکت دفتر ایکنا در المصطفی(ص)؛

دومین میزگرد تخصصی بررسی تحولات جهانی برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه ـ دومین میزگرد تخصصی بررسی تحولات جهانی با محوریت تحولات غرب آسیا با حضور کارشناسان و پژوهشگران با مشارکت دفتر خبرگزاری ایکنا در پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) برگزار می‌شود.

دومین میزگرد تخصصی بررسی تحولات جهانی برگزار می‌شود

مرتضی اشرافی، دبیر این میزگرد تخصصی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا گفت: این سلسله میزگرد‌ها که در سال ۹۸ برگزار می‌شود، شامل بررسی تحولات سیاسی، مذهبی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان خصوصا کشور‌های مسلمان می‌شود که با حضور کارشناسان، پژوهشگران و دیپلمات‌هایی از وزرات امور خارجه برگزار می‌شود.

وی افزود: اولین میزگرد از این سلسله نشست‌های علمی ـ تخصصی به تحولات جمهوری تاجیکستان اختصاص یافته بود و به تناسب تحولات و علاقمندی پژوهشگران پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) میزگرد‌های بعدی نیز برگزار می‌شود.

مرتضی اشرافی ادامه داد: دومین میزگرد به بررسی تحولاتی با محوریت اتفاقات اخیر در سوریه، اعتراضات مردمی عراق و لبنان، آخرین تحولات یمن و بررسی آینده رابطه ایران و عربستان اختصاص دارد.

دبیر میزگرد تخصصی بررسی تحولات غرب آسیا اظهار کرد: در این میزگرد از کارشناسان و پژوهشگران پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) و مهمانانی از سایر مراکز علمی شرکت می‌کنند.

وی اظهار کرد: اسمائیل رضوانی‌فر، هادی ترکی، عبدالحسین عموری و جمال اشرفی از محققان و پژوهشگرانی هستند که در این میزگرد تخصصی به ایراد سخن خواهند پرداخت.

یادآور می‌شود، این میزگرد تخصصی پنج‌شنبه، ۲۳ آبان‌ماه، از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر در پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) به نشانی قم، بلوار امین، مجتمع آموزشی امین، بلوک سوم، طبقه اول، برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha