کد خبر: 3858771
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷

جامعه مدرسین در انتخابات ‌آتی قم ورود مصداقی ندارد

گروه حوزه‌های علمیه ــ اعضای جامعه مدرسین بر نبود ورود مصداقی به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قم تأکید کردند. 

جامعه مدرسین در انتخابات ‌آتی قم ورود مصداقی نداردبه گزارش ایکنا، بیست و پنجمین جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سال 98، شامگاه جمعه، اول آذرماه، با دستور بررسی اهم مسائل جاری کشور و به ریاست آیت‌الله محمد یزدی، رئیس شواری عالی جامعه مدرسین، برگزار شد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل جاری کشور از جمله رویکرد دولت در اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین و پیامدهای ناشی از نحوه اجرای طرح و نقش سرویس‌های خارجی در تخریب منابع ملی و عمومی و آسیب به مردم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه مباحث دستور جلسه، انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری مورد توجه و تبادل‌نظر واقع شد.

اعضای جامعه مدرسین در این جلسه کماکان بر لزوم عدم ورود مصداقی جامعه مدرسین در مسئله انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قم تأکید کردند و در پایان مقرر شد، به‌منظور قدردانی از رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی» و مراجع معظم تقلید «دامت برکاتهم»، مردم رشید کشور و مدافعان امنیت در حوادث اخیر بیانیه‌ای صادر شود و مواضع جامعه مدرسین درباره آن به اطلاع عموم برسد.

انتهای پیام
captcha