کد خبر: 3882165
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۲

برگزاری جشن نیکوکاری با رویکردی نو در استان اصفهان

سرپرست کمیته امداد اصفهان از برگزاری جشن نیکوکاری از دهم اسفندماه با رویکردی جدید در این استان خبر داد.

برگزاری جشن نیکوکاری با رویکردی نو در استان اصفهانبه گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد اصفهان، کریم زارع، سرپرست کمیته امداد امام خمینی‌(ره) استان اصفهان با بیان اینکه برگزاری جشن نیکوکاری در اسفند‌ماه سنت حسنه‌ای است که توسط این نهاد بنا نهاده شده است، اظهار کرد: امسال نیز جمع‌آوری کمک‌های مردمی در این رویداد بزرگ خیر و احسان از امروز، دهم اسفند با شعار «عید را به خانه‌هایشان ببریم» در سراسر استان آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه در سه روز چهاردهم، پانزدهم و شانزدهم اسفندماه نیز‌ این رویداد بزرگ به‌صورت نمادین در مدارس، میادین اصلی شهرها و همچنین میعادگاه‌‎های نماز جمعه جشن گرفته می‌شود، گفت: البته جمع‌آوری کمک‌های مردم در این جشن محدود به این سه روز نیست و خیر اندیشان گران‌قدر اصفهانی می‌توانند تا پایان اسفندماه کمک‌های خود را در اختیار این نهاد قرار دهند.

زارع رویکرد کمیته امداد اصفهان در جشن نیکوکاری امسال را رویکردی نو توصیف کرد و گفت: امسال در تلاشیم که یک بسته حمایتی شامل هدایای نقدی و غیر نقدی برای همه خانوارهای تحت حمایت از محل کمک‌های جمع‌آوری شده در این جشن، تهیه و توزیع کنیم.

زارع نیل به این هدف را مستلزم مشارکت مؤثر مردم و فراموش نکردن نیازمندان در اوضاع اقتصادی کنونی دانست و تأکید کرد: برای تهیه و توزیع این بسته حمایتی به بیش از ۱۱۰ هزار خانوار تحت حمایت، نیازمند جمع‌آوری ۲۰ میلیارد تومان در جشن نیکوکاری امسال هستیم.

وی بیان کرد: در صورت تحقق مشارکت مردمی در جشن نیکوکاری، مبلغ نقدی این بسته حمایتی به اندازه نیمی از مستمری ماهیانه خانوار تحت حمایت خواهد بود.

سرپرست کمیته امداد اصفهان در انتها گفت: مردم استان اصفهان در یک سال اخیر نشان دادند که در همه شرایط به فکر نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر هستند و ان‌شاءالله این مردم نوع‌دوست، نیکوکار و خیر‌اندیش با مشارکت گسترده خود عید نوروز امسال را با خاطره‌های خوش به خانه‌های مددجویان نیازمند تحت پوشش کمیته امداد خواهند برد.

انتهای پیام
captcha