کد خبر: 3911453
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵

سومین دوره تربیت مدرس اندیشه اسلامی در قرآن برگزار می‌شود

سومین دوره تربیت مدرس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از سوی انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

سومین دوره تربیت مدرس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن برگزار می‌شودحجت‌الاسلام والمسلمین سعید صلح‌میرزایی، مدیر واحد تولید محتوای انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا، گفت: در سال‌های اخیر کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن شامل؛ سلسه جلسات رهبر انقلاب در ماه رمضان 1353 هجری شمسی به عنوان منبعی برای آشنایی با مبانی فکری نظام اسلامی و اندیشه‌ رهبر انقلاب مورد توجه و استقبال قشر جوان قرار گرفته است.
 
وی افزود: با توجه به ضرورت بسط و تعمیق مباحث این کتاب از سوی اساتید و فضلای حوزوی، موسسه‌ پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب، اقدام به برگزاری دوره‌ تربیت مدرّس این کتاب با حضور اساتید حوزه‌ علمیه قم کرده است.
 
صلح‌میرزایی با بیان اینکه تاکنون دو دوره برگزار شده است، تصریح کرد: دوره اخیر تربیت مدرس این کتاب با حضور 72 نفر از اساتید از 19 تا 27 خرداد 99 برگزار شد و در آن روش‌های تدریس این کتاب به صورت تخصصی مورد بحث و بررسی قرار  گرفت.
 
وی با تأکید بر مطالعه و ترویج کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»، اظهار کرد: این کتاب در بردارنده‌ پایه‌های فکری نظام اسلامی است و روش تدبر در قرآن را با رویکرد حل مسائل اجتماعی و اصول اعتقادی اسلام را با بهره‌‌مندی از آیات قرآن کریم به خوبی بیان می‌کند.
 
صلح میرزایی با اشاره به برگزاری سومین دوره تربیت مربی این کتاب، اضافه کرد: مطالعه کامل کتابِ طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، شرکت در مصاحبه­، شرکت در کلاس روش تدریس و کارگاه­‌ها از 12 تا 20 مردادماه از جمله مراحل حضور در این دوره است.
 
 مدیر واحد تولید محتوای انتشارات انقلاب اسلامی افزود: شرکت در آزمون کتبی و شفاهی در روزهای 21 و 22 مردادماه؛ شرکت در کلاس‌­های آموزشی و آزمون کلاس‌­ها از 25 تا 27 مردادماه و نگارش یادداشت تا پایان شهریور از دیگر مراحل و شروط حضور در این دوره است.
 
صلح میرزایی بیان کرد: کسانی که این دوره را با موفقیت طی کنند، مجوز تدریس از سوی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای دریافت می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه مهلت ثبت نام برای این دوره از ششم مردادماه آغاز می‌شود و صرفاً مخصوص آقایان است، تصریح کرد: اشتغال به تدریس در حوزه­ و داشتن حداکثر سن 45 سال از جمله شرایط حضور در این دوره است و امکان اسکان برای اساتید حوزه­‌های شهرستان‌ها فراهم نیست.
انتهای پیام
captcha