کد خبر: 3940293
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲

وقف ۲۵ دستگاه اکسیژن‌ساز و کپسول اکسیژن برای بیماران کرونایی

25 دستگاه اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن وقف و به صورت امانت و رایگان در اختیار بیماران کرونایی قرار می گیرد.

وقف ۲۵ دستگاه اکسیژن‌ساز و کپسول اکسیژن برای بیماران کروناییبه گزارش ایکنا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، در راستای اجرای امینانه نیت واقف نیک اندیش عبدالله رضوی معروف به میرزای ناظر ، ۲۰ کپسول اکسیژن 10 لیتری به ارزش ۷۵۰ میلیون ریال خریداری شد.

بنابراین گزارش کپسول‌های اکسیژن تهیه شده بصورت امانی و کاملا رایگان در اختیار بیماران کرونایی بستری شده در منازل جهت دوره درمان قرار می گیرد.

همچنین ۵ دستگاه اکسیژن ساز به ارزش ۱ میلیارد ریال توسط دکتر حکمت به بیمارستان موقوفه قمربنی هاشم(ع) شهرستان نیشابور اهدا شد تا به صورت امانت در اختیار بیماران کرونایی نیازمند قرار گیرد.

تاکنون اقدامات دیگری در زمینه مبارزه با شیوع ویروس کرونا و آسیب‌دیدگان از این بیماری شامل توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی از محل موقوفات، خیرین و مراکز افق بقاع متبرکه صورت گرفته است.

انتهای پیام
captcha