کد خبر: 4020228
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴

آزمون مرحله سوم شانزدهمین دوره اعطای مدرک به حافظان قرآن برگزار می‌شود

آزمون مرحله سوم شانزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان 26 آذرماه به صورت متمرکز برگزار می‌شود.

آزمون مرحله سوم شانزدهمین دوره اعطای مدرک به حافظان قرآن برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا، آزمون مرحله سوم شانزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان جمعه ۲۶ آذرماه از ساعت ۱۴ و به صورت متمرکز در محل سازمان دارالقرآن الکریم برگزار می‌شود.

محمد رمضانی‌‌فرد، مدیرکل آموزش و سنجش حفظ قرآن سازمان دارالقرآن الکریم در خصوص برگزاری این آزمون گفت: این آزمون ویژه حافظان کل قرآن کریم است که در مرحله اول شانزدهمین دوره، موفق به کسب حد نصاب نمره ۱۳۰ و بالاتر و در مرحله دوم نیز که به صورت شفاهی برگزار شد، در حد حافظ ممتاز تلاوت ‌کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و سنجش حفظ قرآن سازمان دارالقرآن در خصوص حد نصاب نمرات حافظان که به این مرحله از آزمون راه پیدا کرده‌اند اظهار کرد: حافظانی که به این مرحله راه پیدا ‌کرده‌اند در بخش حسن حفظ، نمره ۹۰ و بالاتر، در بخش تجوید نمره ۴۰ و بالاتر، در بخش صوت و لحن نمره ۱۵ از ۲۰ و در بخش وقف و ابتدا نیز حد نصاب ۲۵ از ۳۰ را کسب ‌کرده‌اند. افرادی که در این مرحله از آزمون شرکت می‌کنند، داوطلب دریافت مدرک تخصصی درجه ۲ و همتراز با مدرک فوق لیسانس هستند.

رمضانی‌فرد در خصوص سؤالات این آزمون هم گفت: سوالات آزمون از کتاب قاموس قرآن آیت الله قرشی به تعداد ۶۰ سؤال و ترجمه آیت الله مکارم شیرازی به تعداد ۱۲۰ سؤال بوده و هر سؤال دارای یک امتیاز مثبت و هر سه پاسخ غلط دارای یک امتیاز منفی است و مدت پاسخگویی نیز ۱۸۰ دقیقه است.

یادآوری می‌شود افرادی که حد نصاب نمره ۱۴۰ الی ۱۴۹ را کسب کنند شایسته دریافت مدرک درجه ۲ (حافظ ممتاز) و همتراز با مدرک فوق لیسانس و حافظانی که موفق به کسب نمره ۱۵۰ به بالا شوند و دارای ۱۰ سال سابقه تدریس نیز باشند و فرم‌های مربوط به ارزیابی حافظان قرآن کریم را تکمیل و به دبیرخانه شورای ارزیابی حافظان و شورای تخصصی ارزیابی حافظان ارسال کنند، همچنین می‌توانند در آزمون مرحله چهارم و جهت دریافت مدرک دکترا اقدام کنند.
 
طرح اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
captcha