کد خبر: 4032228
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۳
محمد حاجی‌ابوالقاسمی:

آنچه نزد خداست، ماندگار خواهد شد

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: طبق آیات قرآن آنچه که پیش ماست از بین رفتنی‌ است و آنچه نزد خداست، ماندگار خواهد شد.

به گزارش ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد حاجی‌ابوالقاسمی، عضو مجلس خبرگان رهبری در ایام میلاد حضرت زهرا(س) و در جمع اعضای بنیاد قرآن گفت: پیامبر(ص) فرزندان بسیاری داشتند که همه از بین رفته‌اند و این امر باعث خوشحالی دشمنان شده بود که خداوند حضرت زهرا(س) را به پیامبر(ص) داد و اگر حضرت زهرا(س) نبود باب معرفت الله بسته می‌شد.

وی در ادامه افزود: طبق آیات قرآن آنچه که پیش ماست از بین رفتنی‌ است و آنچه نزد خداست، ماندگار خواهد شد. حضرت زهرا(س) تمام آنچه را که داشت به خدا داد؛ جوانی، عمر و... را در راه خدا داد و به معنای واقعی ماندگار شد. برخلاف تمدن امروزی که هدفش را لذت طلبی و رفاه قرار داده و کانون خانواده را از بین برده است و همه دنبال لذت جویی هستند و دنبال رنج تعلیم و تربیت و فرزند آوری نیستند مادر با ایثار و از خودگذشتگی و فداکاری فرزندان خود را تربیت می‌کند، ایشان در تمام این ابعاد الگو بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ویژگی دیگر این بانوی بزرگوار شهادت ایشان بود، زهرا مرضیه(س) هم مادر است و هم شهیده است، این جان دادن برای خدا باعث ماندگاری او می‌شود و لغت کوثر را می‌گیرد.

حاجی ابوالقاسمی در ادامه با اشاره به سیره امام خمینی(ره) گفت: اینکه امام(ره) نیز چنین بود این فرزند حضرت زهرا(س) نیز همه چیز خود را در راه خدا داد و چیزی برای خود نمی‌خواست. به هر حال راهی جز ایثار و فداکاری برای ماندگاری نیست، همچنین رهبری نیز با ایثار و از خودگذشتگی در طول این چهل سال این انقلاب را در این تلاطمات رهبری نموده است.

انتهای پیام
captcha