کد خبر: 4047218
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳

مصلای ملک‌شهر؛ پذیرای کودکان کار و افراد بی‌خانمان

امام‌جمعه ملک‌شهر با اشاره به اینکه مصلای این منطقه پذیرای کودکان کار و افراد بی‌خانمان است، گفت: قصد داریم فرایند خدمات برای این افراد را به سمت مشاوره و مددکاری هدایت کنیم تا شاهد کاهش معضلات اجتماعی باشیم.

سیدروح‌الله فیاض امام‌جمعه ملک‌شهر

حجت‌الاسلام سیدروح‌الله فیاض، امام‌جمعه ملک‌شهر در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان با اشاره به کمک به کودکان کار، افراد بی‌بضاعت و معتادان در مصلای ملک‌شهر، اظهار کرد: دین مبین اسلام به مسائل و ابعاد مختلف زندگی انسان از جمله ابعاد عبادی و اجتماعی می‌پردازد. معتقدم مساجد باید در این زمینه به حداکثر کارکرد خود یعنی مسائلی علاوه بر نماز و دعا بپردازند و به موضوعاتی مانند حقوق اجتماعی اهمیت دهند.

وی افزود: باید به کسانی که در معرض آسیب‌های مختلف اجتماعی قرار دارند، رسیدگی شود و افرادی مانند مردم بی‌خانمان یا کودکان کار مورد توجه قرار گیرند. در مصلای ملک‌شهر تلاش کردیم برای افراد بی‌خانمان با هماهنگی‌ نهادهای مختلف، مکانی به‌منظور پذیرایی آماده کنیم که فراخوان‌هایی داده شد، ولی هیچ‌ کدام از نهادها اعلام آمادگی نکردند.

امام‌جمعه ملک‌شهر ادامه داد: در این راستا، با استقرار یک مددکار از ساعت 8 تا 11 در مصلای نماز جمعه، برنامه‌های فرهنگی، کمک‌درسی، مشاوره، ورزشی، اطعام و... برای کودکان کار برگزار می‌شود.

وی تأکید کرد: بعد از کودکان کار، برای افراد بی‌خانمان نیز برنامه داریم که این افراد پس از سوار شدن در اتوبوس از نقاط مختلف شهر پذیرش شده و با همکاری‌ گروه‌های جهادی به آنان خدماتی ارائه می‌شود. برای مثال، به این افراد پس از استحمام، لباس نو داده شده و پیرایشگران جهادی به وضعیت آرایش موی سر آنها رسیدگی می‌کنند.

حجت‌الاسلام فیاض اضافه کرد: در محل استقرار این افراد که موسوم به خانه پدری است، خدمات مددکاری برای آنها انجام و به حل مشکلات زندگی‌شان پرداخته می‌شود. البته اگر این افراد درگیر آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد باشند، به ترک اعتیاد تشویق می‌شوند و در موضوعات خانوادگی، مسائل مربوط به اشتغال و... نیز کمک‌های مشورتی به آنها داده می‌شود. پس از صرف شام و استراحت تا صبح نیز با سرویس اتوبوسی که در نظر گرفته شده است، به مقصد مورد نظرشان می‌روند.

وی در پایان گفت: با توجه به تغییر فصل و گرم شدن هوا، قصد داریم فرایند را به سمت خدمات مشاوره و مددکاری هدایت کنیم تا بتوانیم با تمام توان در خدمت این افراد باشیم، چراکه این موضوع باعث کاهش معضلات اجتماعی در سطح جامعه خواهد شد.

انتهای پیام
captcha