کد خبر: 4161507
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴

دومین دوره آموزشی شبهه‌شناسی و روش پاسخ به مواجهه برگزار می‌شود

به همت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه دومین دوره آموزشی شبهه‌شناسی و روش پاسخ و مواجهه با همکاری مراکز تخصصی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.

دومین دوره آموزشی شبهه‌شناسی و روش پاسخ به مواجهه برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا، دومین دوره آموزشی شبهه‌شناسی و روش پاسخ و مواجهه ویژه اساتید، فارغ‌التحصیلان مراکز تخصصی و طلاب سطح ۳ و ۴ از چهارم تا ششم شهریور ماه در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، سرفصل‌های دوره در سه سطح عمومی، ویژه و تخصصی طراحی و مطالبی ارائه می‌شود. مهارت‌های پاسخگویی، زمینه‌های تولید و تاثیر شبهه، روش پاسخگویی به شبهات، دانش‌آموزی، دانشجویی، بین‌الملل، فضای رسانه و روش مواجهه و پاسخگویی به شبهات، وهابیت، الحاد معاصر، باستان‌گرایی، مهدویت، حکمرانی، زن وخانواده، معنویت سکولار از جمله سرفصل های این سه سطح است.

انتهای پیام
captcha