به گزارش خبرنگار ایکنا، سی و هفتمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی صبح امروز، نهم مهر با حضور حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان و ۱۱۰ نفر از ۴۱ کشور در سطح عالی و نیز ۱۱۰ نفر از نخبگان و اندیشمندان داخلی کشور از جمله ائمه جمعه و جماعات، دستگاههای فرهنگی و همچنین بانوان فرهیخته در تهران آغاز به کار کرد.
شمسالدین شرفالدین، مفتی اعظم یمن در ابتدای سخنان خود در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، برپایی جشنهای بزرگ و باشکوه و اجتماعات گسترده مردمی به مناسبت میلاد رسول اکرم(ص) در یمن را تاریخی و بیسابقه توصیف کرد و گفت: چنین آئینهایی به نفع همه مسلمانان جهان است.
گزارش تصویری آئین افتتاحیه سی و هفتمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی را در صفحه عکس ایکنا ببیند.
بیشتر بخوانید:
وی ملت یمن و پایبندی آنها به آموزههای قرآن کریم و سنت پیامبر(ص) را اسوه حسنه خواند و گفت: استکبار آمریکایی و اسرائیلی از همین حضور و استقامت ملت یمن به استیصال رسید.
مفتی اعظم یمن با اشاره به هشت ـ نه سال مقاومت ملت یمن در برابر هجمههای متجاوزان گفت: این پایبندی ملت یمن به مواضع انقلابی خود بود که به پیروزی آنها منجر شد زیرا انقلاب یمن بر مبنای طایفهگری و نژادپرستی نبود بلکه ملت یمن مدافع ارزشهای قرآنی بوده است.
وی تکرار هتک حرمت قرآن کریم در کشورهای سوئد و دانمارک و هر گونه تعرض به مقدسات اسلامی را توطئه صهیونیستی خواند و گفت: تقریب مذاهب و انسجام مسلمانان راه مقابله با این توطئهها است.
شرفالدین آمریکا و اسرائیل را در پس حملات تروریستی در کشورهای اسلامی و از جمله حملات جمعه گذشته پاکستان خواند و گفت: پایبندی امت اسلامی به ارزشهای کتاب خدا و سنت پیامبر(ص) راه مقابله با تکفیر و تروریسم است.
مفتی اعظم یمن در پایان سخنان خود بر لزوم تقویت ارزش جهاد في سبیل الله در بین مسلمانان تأکید کرد و گفت: جهاد در راه خدا نباید امر ثانویه باشد بلکه باید در اولویت قرار گیرد و آن زمان است که دشمن حقیقی مسلمانان یعنی آمریکا و اسرائیل که دشمن فطرت انسانی هستند در برابر مسلمانان زانو میزنند.
در این کنفرانس از ۱۵ کتاب در زمینههای تقریب، وحدت، فقه مقارن و غیره با حضور رئیسجمهور رونمایی میشود. همچنین بیش از ۲۰۵ مقاله از ۲۰ کشور مختلف از جمله مصر، الجزایر، تونس به زبانهای مختلف به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که از این تعداد ۱۵۴ مقاله به زبان فارسی، ۳۰ مقاله به زبان عربی، ۱۵ مقاله به زبان انگلیسی و ۴ مقاله به زبان ترکی و مابقی به زبانهای دیگر است.
انتهای پیام