کد خبر: 4179587
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶
جامعه المصطفی العالمیه:

۱۳ آبان امسال نوید بخش خیزش ملت‌های آزاد علیه استکبار جهانی است

در بیانیه‌ جامعه المصطفی آمده است: ۱۳ آبان امسال، بیش از هر زمان دیگری، نوید بخش خیزش ملت‌های آزادی‌خواه از قلب اروپا تا جهان اسلام علیه استکبار جهانی و در راس آن دولت جنایتکار امریکا و صهیونیزم بین‌الملل است.

۱۳ آبان امسال نوید بخش خیزش ملت‌های آزاد علیه استکبارجهانی است

به گزارش خبرنگار ایکنا، جامعه المصطفی العالمیه امروز جمعه ۱۲ آبان و در آستانه روز مبارزه با استکبار جهانی با صدور بیانیه‌ای از مشارکت حداکثری طلاب، اساتید و کارگزاران این مجموعه علمی بین‌المللی در راهپیمایی ۱۳ آبان خبر داد.

متن بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«وَنُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ»

۱۳ آبان امسال، بیش از هر زمان دیگری، نوید بخش خیزش ملت‌های آزادی‌خواه از قلب اروپا تا جهان اسلام علیه استکبارجهانی و در راس آن دولت جنایتکار امریکا و صهیونیزم بین‌الملل است.

جنایات ده‌ها ساله رژیم کودک‌کش صهیونیستی با پشتیبانی آمریکای جنایتکار و دیگر حامیان آن در فلسطین اشغالی به خوبی روشن می‌سازد خصومت دولت‌های مستکبر تنها به جمهوری اسلامی ایران اختصاص نداشته، هر کجا که منافع آنان اقتضاء نماید، با برداشتن نقاب دروغین حمایت از حقوق بشر، بیشرمانه به کشتار و نسل‌کشی علیه مردم غیرنظامی و کودکان بی‌گناه دست می‌زنند.

امروز وقت آن فرارسیده است که دولت‌های اسلامی همچون آحاد امت مسلمان و همه ملت‌های آزاداندیش جهان، متوجه این حقیقت روشن گردند که حضور امریکا و متحدان آن در هیچ نقطه‌ای از جهان، حاصلی جز شرارت، جنگ افروزی و فتنه‌گری نداشته است و همگی باید قاطعانه در جهت اخراج دولت‌های مستکبر از منطقه و سرزمین‌های اسلامی گام بردارند.

طلاب، اساتید و کارگزاران جامعه المصطفی العالمیه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا و ایثارگران راه مبارزه با استکبار و تجدید میثاق با آرمان‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، با حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان، تنفر و انزجار خود را از استکبار جهانی و صهیونیزم بین‌الملل اعلام خواهند کرد.

جامعه المصطفی العالمیه

انتهای پیام
captcha