کد خبر: 4196100
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

جزئیات گام سوم یارستان کودکستان

دبیر رویداد گام سوم یارستان کودکستان در رابطه با جزئیات برگزاری این رویداد توضیحاتی را بیان کرد.

عاطفه سعیدی، دبیر رویداد گام سوم یارستان کودکستان در گفت‌وگو با ایکنا در رابطه با این رویداد بیان کرد: یارستان کودکستان طی دو دوره به صورت رویدادی برگزار شد و قرار است از این به بعد به صورت فرایندی هم برگزار شود به این معنا که هر زمان تولید‌کننده محصولی دارد می‌تواند اثر خود را ثبت کند.

وی در رابطه با محورهای ارسال آثار توضیح داد: محور بسته‌های ویژه یادگیری برای کودکستان در دوره‌های قبلی هم وجود داشت اما در این دوره تعریف آن اختصاصی‌‌تر شده است و همه محصولاتی که در کودکستان‌ها استفاده می‌شود از راهنمای مربی و والدین تا کتاب کار، اسباب‌بازی، کتاب کودک، بازی دیجیتال و... در این محورها قرار می‌گیرد. همچنین در این دوره محور سرود، ترانه و لالایی هم برای اولین بار اضافه شده است.

دبیر رویداد گام سوم یارستان کودکستان افزود: این رویداد برای تولیدکنندگان محصولات دوره کودکی زیر هفت سال است و علاقه‌مندان تا 5 اسفند فرصت دارند تا محصولات و آثار خود را در سایت یارستان کودکستان به نشانی Yrestankoodakestan.ir به ثبت برسانند.

وی در رابطه با داوری آثار ارسالی بیان کرد: داوری آثار توسط داورانی که آموزش دیده خواهند شد انجام خواهد پذیرفت. شاخص‌های دوره‌های قبل غنی‌تر شده‌اند و فراخوانی داده شده است تا افرادی که در این زمینه‌ توانایی دارند ثبت‌نام کنند.

سعیدی در رابطه با جوایز گام سوم یارستان کودکستان بیان کرد: مجموع جوایز این رویداد در گام اول 2 میلیون تومان بود و در گام دوم به 500 میلیون تومان رسید و در دوره‌های قبل فقط جایزه نقدی داشتیم. در گام سوم بسته‌های حمایتی ارائه خواهد شد که بین 50 تا صد میلیون تومان این بسته‌ها متغیر است و برگزیدگان به صورت نقدی و غیرنقدی با انتخاب خود حمایت خواهند شد.

وی در پایان افزود: احتمال اینکه مهلت ارسال آثار تا پایان اسفند تمدید شود وجود دارد. برگزیدگان گام سوم یارستان کودکستان در اواخر ماه تیر سال 1403 معرفی خواهند شد.

انتهای پیام
captcha