عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که جامعه مدرسین از جمله نهادهای دیرپای علمی، سیاسی و انقلابی حوزههای علمیه است، تقویت جامعه مدرسین را تقویت حوزه انقلابی و تضعیف آن را تضعیف حوزه انقلابی ارزیابی کرد. 
به گزارش خبرنگار ایکنا به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیتالله عباس کعبی، نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با انتقاد از برخی فضاسازیهای نادرست و ناصواب در مورد این نهاد برجسته حوزوی از سوی برخی جریانها، افزود: در این ایام که انتخابات حساس و مهم مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش رو داریم، کسانی برای جامعه مدرسین حاشیهسازی کردهاند؛ تلاش آنان، ولو به نام حوزه انقلابی، در جهت تضعیف حوزه انقلابی و تضعیف فهرست جامعه مدرسین و نیز تضعیف مشارکت قوی و حداکثری مردم در انتخابات است.
عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: ما این افراد را نصیحت میکنیم که دست از تضعیف جامعه مدرسین و شخصیتهای برجسته آن همچون حضرت آیتالله حسینی بوشهری ریاست محترم جامعه مدرسین بردارند؛ و الا فضای عمومی طلاب انقلابی حرکت این افراد را پاسخ داده و محکوم خواهند کرد.
انتهای پیام