کد خبر: 4230693
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۷

فعالیت اولین خبرنگار هوش مصنوعی در ایران

حسن صدرایی عارف، مدیرمسئول خبرگزاری اهل‌بیت(ع) گفت: یک خبرنگار به نام محمد از آفریقا و یک خبرنگار دیگر به نام فاطمه در بیروت از طریق هوش مصنوعی به جمع خبرنگاران ابنا اضافه شده‌اند.

حسن صدرایی عارف، مدیرمسئول خبرگزاری اهل‌بیت(ع)

به گزارش خبرنگار ایکنا، حسن صدرایی عارف، مدیرمسئول خبرگزاری اهل‌بیت(ع) امروز چهارشنبه 17 مردادماه در مراسم رونمایی از فعالیت‌های مجازی جدید و راه‌اندازی زبان کره‌ای در این خبرگزاری طی سخنانی با اشاره به ورود این رسانه به حوزه هوش مصنوعی و استفاده از این فناوری برای تولید خبر و فضا‌های جدید خبری اظهارکرد: تا پایان سال جاری از طریق هوش مصنوعی پنج خبرنگار به خبرنگاران این رسانه اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه یک خبرنگار به نام محمد از آفریقا و یک خبرنگار دیگر نیز به نام فاطمه در بیروت از طریق هوش مصنوعی به جمع خبرنگاران ابنا اضافه شدند، گفت: خبرنگارانی از شبه‌قاره هند و شرق آسیا و آمریکای لاتین نیز به کمک فناوری هوش مصنوعی، اخبار و گزارش‌هایی را راجع به اهل‌بیت(ع) برای این خبرگزاری تهیه خواهند کرد.

وی در بخشی از سخنان با اشاره به اینکه به‌تازگی زبان کره‌ای نیز به عنوان بیست‌وهشتمین زبان به صورت آزمایشی به زبان‌های این خبرگزاری اضافه شده‌ است، افزود: این خبرگزاری در رویداد‌های مهم جهان اسلام، حضور فعالی دارد.

حسن صدرایی عارف، مدیرمسئول خبرگزاری اهل‌بیت(ع)

صدرایی عارف، توجه جدی خبرگزاری اهل‌بیت(ع) به فعالیت‌های چندرسانه‌ای را مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: خبرگزاری اهل‌بیت(ع) در شبکه‌های اجتماعی، یک خیز قابل اعتنایی برداشته است و تعداد درگاه‌های این رسانه ۲ برابر و تعداد کاربران آن نیز ۱۳ برابر شده‌ است.

این فعال رسانه‌ای همچنین با اشاره به سه برابر شدن تعداد بازدید‌ها از مطالب و محتوی شبکه‌های اجتماعی خبرگزاری اهل‌بیت(ع) خاطرنشان کرد: در سال جاری در حوزه شبکه‌های اجتماعی هدف‌گذاری کرده‌ایم و در پایان سال، گزارشی از همه زبان‌های این خبرگزاری ارائه خواهیم داد.

مدیرمسئول خبرگزاری ابنا همچنین افزود: این خبرگزاری در ۱۸ ماه گذشته با تمرکزی که بر فعالیت‌های ستادی داشته، بیش از ۱۵ رویداد را برگزار کرده‌ است.

وی با بیان این نکته که برای نخستین بار آرشیو خبرگزاری ابنا با همکاری صداوسیمای مرکز قم به صورت تخصصی راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: استریمینگ و تولید ویدئو در این خبرگزاری به طور جدی در حال فعال شدن است و پیوست مارکتینگ و بازاریابی نیز در دست تهیه است.

صدرایی عارف بیان کرد: آکادمی رسانه‌ای اهل‌بیت(ع) به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده است.

محصول رسانه‌ای «حدیث‌نگاشت زندگی مؤمنانه به زبان سواحیلی» رونمایی شد/فعالیت اولین خبرنگار هوش مصنوعی در ایران

گفتنی است، همزمان با 17 مردادماه روز خبرنگار و سال‌روز شهادت محمود صارمی، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، گردهمایی سالانه خبرنگاران خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) با حضور برخی از مسئولان و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی قم و استان‌های مختلف کشور برگزار شد.

اکبر پوست‌چیان

انتهای پیام
captcha