کد خبر: 4239440
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹

اعطای دکترای افتخاری به شهید آل‌هاشم

دکترای افتخاری دانشگاه ادیان و مذاهب طی مراسمی به شهید آیت‌الله آل هاشم اعطا می‌شود.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، همزمان با آیین آغاز سال تحصیلی 1403 – 1404 دانشگاه ادیان و مذاهب مدرک دکترای افتخاری این دانشگاه به شهید آیت الله آل هاشم اعطا می‌شود.

در این آیین که با حضور شخصیت‌های برجسته‌ علمی، فرهنگی، کشوری و بین المللی و سخنرانی دکتر غلامرضا اعوانی، چهره ماندگار فلسفه و عضو پیوسته فرهنگستان علوم برگزار می‌شود، مدرک دکترای افتخاری این دانشگاه به خانواده شهید آیت الله محمد علی آل هاشم اعطا خواهد شد.

 لازم به ذکر است شهید آیت الله محمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، دانشجوی رشته شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب و آماده دفاع از رساله خود بودند که در سانحه سقوط بالگرد به همراه شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و جمعی دیگر از مسئولین کشوری و لشکری به فیض شهادت نائل آمدند و این مدرک نظر به سوابق تحصیلی و مدارج علمی این شهید والامقام، به خانواده محترم‌شان تقدیم می‌شود.

گفتنی است آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ادیان و مذاهب چهارشنبه 11 مهر 1403 در محل سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام
captcha