کد خبر: 4263989
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
مسعود حبیبی تأکید کرد

ضرورت برنامه‌ریزی برای انتقال فرهنگ نماز به دانشجویان

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ضمن تقدیر از فعالیت‌های ارزشمندی که در مسیر احداث و احیای نمازخانه‌ها برداشته می‌شود، بر ضرورت تدبیر و برنامه‌ریزی برای انتقال فرهنگ نماز به دانشجویان و جوانان تأکید کرد.

مسعود حبیبیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در جمع نشست رابطان و مسئولان دبیرخانه‌های ستاد اقامه نماز گفت: از همه شما خادمان و دست اندرکاران امر نماز که در فضای دانشگاهی برای توسعه اقامه نماز و فرهنگ و ترویج این واحب الهی قدم بر می دارید، تشکر می کنم شما عزیزان باید قدرخود را بدانید چراکه کار مقدس و ارزشمندی را انتخاب کرده و به نوعی با خدا معامله کرده‌اید. 

وی بیان کرد: در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت هر کمکی که لازم است برای ترویج و توسعه فرهنگ نماز در دانشگاه‌ها صورت بگیرد، از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد و تمام‌قد در خدمت شما مسئولان دبیرخانه‌های ستاد اقامه نماز در دانشگاه‌ها هستیم.  

حبیبی با اشاره به تجربه فعالیت در ستاد اقامه نماز در محیط دانشگاهی طی سال‌های گذشته، اظهار کرد: بنده سال‌ها در ستاد اقامه نماز دانشگاه مشغول به فعالیت بوده‌ام و کاملا با دغدغه‌های شما عزیزان آشنا هستم. برای توسعه فرهنگ نماز برخی اوقات کارهای عملیاتی و اجرایی انجام می‌شود و در مراکز درمانی و بیمارستانی به احیای نمازخانه و مساجد پرداخته می‌شود که کار بسی ارزشمند است، اما چیزی که مهم‌تر است و باید آن را بیشتر در دستور کار قرار دهیم این است که علاوه بر این کارهای عملیاتی و زیرساختی در مسیر احداث و احیای نمازخانه‌ها، بتوانیم به خوبی مفاهیم والایی که در نماز وجود دارد را به دانشجویان و جوانان انتقال دهیم و یقینا این کار، کار دشواری است و نیاز به تدبیر و برنامه‌ریزی‌های لازم دارد. 

وی با تأکید به اینکه نماز یک ظرفیت بزرگ و محبت عظیمی است که خدا به بندگان خود عطا کرده است، اظهار کرد: نماز بهترین فرصتی است که بتوان با خدا صحبت کنیم و به او پناه برد و رجوع کرد حتی اگر عصیان و گناه بزرگی کرده باشیم و باید این مفاهیم و گزاره‌ها را به دانشجویان منتقل کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت افزود: کسانی که به مسجد و نماز پیوند مستحکمی دارند یقینا از خیلی از آسیب‌های اجتماعی مصون هستند و باید باهمفکری و ایده‌پردازی شما عزیزان، تدابیری بیندیشیم که راه انس و الفت جوانان با نماز را بیشتر و مستحکم‌تر کنیم. 

حبیبی با اشاره به اینکه ترغیب و ایجاد انس والفت افراد با نماز باید در وهله نخست از خانواده، مهد کودک‌ها و بخصوص از مقطع راهنمایی که شخصیت افراد شکل می گیرد، صورت گیرد، اظهار کرد: بدون شک از ظرفیت و توانمندی شما عزیزان در محیط دانشگاه نیز باید نهایت بهره‌مندی را برد تا بتوان قشر دانشجویی را بیش از گذشته با فرهنگ نماز آشنا کنیم و وظیفه همه ما ترویج اقامه نماز در سطح دانشگاه‌هاست. 

وی گفت: اجلاس نماز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و خوشبختانه مقالات علمی خوبی در زمینه نماز از سوی صاحبنظران و دانشجویان تهیه وتدوین شده که نشان می دهد به خوبی ما توانسته‌ایم در سطح دانشگاه‌ها نسبت به موضوع نماز اقدامات پژوهشی، فرهنگی و زیرساختی انجام دهیم و بایداین کار را بیش از پیش تقویت کنیم. 

حبیبی گفت: به هرحال ما در ستاد در کنار شما هستیم و هر فعالیتی که به توسعه اقامه نماز در دانشگاه کمک می‌کند، بی‌منت انجام خواهیم داد و خوشبختانه مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت نیز با تعامل و همگرایی با نهادهای دانشجویی از جمله تشکل‌های دانشجویی، کانون‌ها، انجمن‌ها و ... تلاش خواهند کرد از ظرفیت دانشجویی در مسیر ترویج فرهنگ نماز در سطح دانشگاه‌ها استفاده مطلوبی شود. 

وی بر لزوم تعامل مرکز قرآن و عترت و اداره کل فرهنگی معاونت فرهنگی ودانشجویی برای توسعه فرهنگ اقامه نماز تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت دانشجویان و توانمندی‌های فعالان نهادهای دانشجویی در این امر نیز کمک بگیریم تا دانشجویان بیشتر دیده شوند و احساس کنند که همواره از نظرات آن‌ها کمک گرفته می‌شود تا اثربخشی بیشتری در مسیر فعالیت‌های انجام شده، صورت گیرد.

انتهای پیام
captcha