کد خبر: 4278594
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۳
آیت‌الله اعرافی بیان کرد:

بررسی عمیق فرهنگی و تاریخی واقعه عاشورا به کمک پیراهن امام حسین(ع)

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، پیراهن امام حسین(ع) را دانشنامه استقامت دانست که در این برهه خاص، فرصتی مناسب برای بررسی عمیق فرهنگی و تاریخی واقعه عاشورا فراهم می‌کند.

آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشوربه گزارش خبرنگار ایکنا، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور طی پیامی به مراسم اختتامیه چهارمین اجلاس بین‌المللی نخبگان منابر شیعه و اختتامیه سوگواره بین‌المللی سفینه النجاة که عصر امروز، شنبه ششم اردیبهشت ماه در کربلای معلی برگزار شد، به بیان اهمیت پرداختن به پیراهن امام حسین(ع) به عنوان نماد تامی از خون‌هایی که در روز عاشورا شجاعانه در راه ایمان به معبود، استقامت در راه حق، عدالت و ظلم ستیزی ریخته شد، پرداخت.

در این پیام که توسط حجت‌الاسلام حسین فخرروحانی، مدیر دفتر امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه قرائت شد، آمده است:

سیدالشهدا(ع) سبط نبی مکرم اسلام امام حسین(ع) شخصیتی آسمانی هستند که با ایثار و شجاعت، طبق اصول اسلامی و انسانی به مقاومت و مبارزه علیه ظلم و ستم طاغوتیان ایستادند. این امام در واقعه کربلا برای همیشه تاریخ بشریت را تحت تأثیر قرار داده و نشان دادند که ایمان، ایثار و شجاعت برای دفاع از حق و عدالت، ارزشمند و حیاتی است.

نه تنها شیعیان بلکه آزادی‌خواهان تاریخ نیز سیدالشهدا(ع) را به عنوان یک الگوی اخلاقی و معراجی برای عدالت‌جویان جهان دانسته و اهمیت فراوانی به ترویج اخلاقیات و ارزش‌های انسانی که امام حسین(ع) ما را بدان رهنمون ساخته‌اند، می‌دهند.

در این میان پیراهن مبارک سیدالشهدا(ع) سند و نماد تامی است از خون‌هایی که در روز عاشورا شجاعانه در راه ایمان به معبود، استقامت در راه حق، عدالت و ظلم‌ستیزی ریخته شد که پرداختن به این دانشنامه استقامت در این برهه خاص فرصتی مناسب برای بررسی عمیق فرهنگی و تاریخی واقعه عاشورا است تا بدون آنکه ذره‌ای بر اتحاد میان مسلمانان جهان خدشه وارد نماید، به خون‌خواهی آن مظلوم تاریخ بپردازد و از این رهگذر بتواند معارف و حقایقی که آن وجود نازنین برایش بذل نمود را به گوش عالمیان برساند.

اینجانب از همه علما، شعرا، مرثیه‌سرایان، نویسندگان، ذاکران، هنرمندان و فرهیختگانی که با قلم هنر و کلام خود در راستای جهانی‌سازی این نماد موثق شیعه اقدام نمودند، تشکر می‌کنم و از شرکت‌کنندگان اجلاسیه نخبگان منابر شیعه که از ملیت‌های مختلف در کربلای مقدسه گرد هم آمده‌اند، التماس دعای خیر دارم و امیدوارم در آینده‌ای نزدیک با ظهور منتقم آل‌الله یک بار دیگر تحت این لوا جمع شده و با برافراشتن قمیص‌الحسین(ع)، ظلم و جور و بی‌عدالتی از سراسر جهان مرتفع گردد و تمامی مستضعفان جهان خصوصا مردم مظلوم غزه طعم شیرین حیات حسینی را به جان بچشند. 

هزار خرقه عوض کرد روزگار و هنوز/ حدیث پیراهن کهنه تو پابرجاست...

علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور

انتهای پیام
captcha