کد خبر: 4288662
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵

حمایت هلال احمر از گروه‌های آسیب‌پذیر

رئیس جمعیت هلال‌احمر از همکاران خود در این جمعیت خواست در شرایط کنونی از گروه‌ها آسیب‌پذیر حمایت کنند و افزود: امدادگران باید مراقب خود و انبارهای هلال احمر باشند.

حمایت هلال احمر از گروه‌های آسیب‌پذیربه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانى جمعیت هلال احمر؛ پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر بلافاصله پس از پایان عملیات حج ۱۴۰۴ با حضور در ستاد عملیات اضطرارى جمعیت هلال احمر ضمن تسلیت به ملت ایران گفت: این عزیزانی که در حوادث اخیر شهید شده‌اند از حامی‌های اصلی هلال‌احمر بودند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: همکاران و امدادگران باید از گروه‌های آسیب‌پذیر حمایت کنند؛ این گروه نباید در این شرایط تنها بماند.

کولیوند در ادامه ضمن تقدیر از امدادگران گفت: زحمات شما قابل قبول است که می‌توانید انسان‌ها را نجات دهید. ما امروز با جنایتکارترین افراد در حال مبارزه هستیم که به امید خدا با دست رزمندگان اسلام ریشه این غده سرطانی را کَنده خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: پایش هشدار سریع که توسط هلال‌احمر انجام شد قابل قبول است، از همان ابتدا انسجام کاری بوجود آمد که باعث تسریع در عملیات‌ها شد.

کولیوند با اشاره به اهمیت خانه‌های هلال افزود: خانه‌های هلال ظرفیت مطلوبی است تا نسبت به آگاه کردن مردم اقدام کند.

وی ادامه داد: امدادگران هلال احمر بدانند که باید مراقبت از خودشان از اولویت‌ها باشد در کنار این از انبار‌های هلال‌احمر مراقبت شود.

انتهای پیام
captcha