کد خبر: 4328413
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
سیدمهدی سیدین‌نیا مطرح کرد

«قرآن شهر زندگی»؛ رویکرد بیست‌ویکمین نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با اشاره به برگزاری بیست‌ویکمین نمایشگاه قرآن و عترت این استان گفت: یکی از نوآوری‌های این نمایشگاه، طرح «شهر قرآنی» یا «قرآن شهر زندگی» خواهد بود که با هدف جاری‌کردن آموزه‌های قرآن در زندگی روزمره تدوین شده است.

سیدمهدی سیدین‌نیا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهانسیدمهدی سیدین‌نیا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از اصفهان، از برگزاری بیست‌ویکمین نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان همزمان با نیمه نخست ماه مبارک رمضان خبر داد و اظهار کرد: این دوره از نمایشگاه نیز همچون سایر دوره‌ها با مشارکت اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی مردمی قرآن و عترت استان، شهرداری اصفهان و همه فعالان قرآن و عترت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون پیشنهادهای خوبی برای برگزاری بیست‌ویکمین نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان مطرح شده که در دست بررسی است. یکی از نوآوری‌های این نمایشگاه، طرح «شهر قرآنی» یا «قرآن شهر زندگی» خواهد بود که از نظر محتوا بسیار وزین است و مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان وقت و انرژی فراوانی برای تدوین این طرح صرف کردند تا محتوای نمایشگاه قرآن و عترت را ارتقا دهند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان بیان کرد: طرح «قرآن شهر زندگی» با کمک همه مجموعه‌های دخیل و همچنین با حمایت استانداری و شهرداری اصفهان عملیاتی خواهد شد. این طرح با هدف جاری‌کردن آموزه‌های قرآن در زندگی روزمره تدوین شده است تا افراد با بهره‌بردن از این کتاب آسمانی و سیره اهل‌ بیت(ع) بتوانند شرایط زندگی خود را بهبود و ارتقا دهند.

وی افزود: موضوعاتی که در طرح «قرآن شهر زندگی» انتخاب شده؛ کاملاً با زندگی روزمره مرتبط است، به‌طوری که محتوای آن با هدف غنی‌سازی زندگی افراد تنظیم شده تا بتوانند ارتباط سریع و مؤثری با آن برقرار کنند.

سیدین‌نیا تصریح کرد: حتی اگر فقط بخشی از این طرح در بیست‌ویکمین نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان عملیاتی شود نیز می‌تواند سطح کیفی نمایشگاه را تا حد قابل توجهی ارتقا دهد. همچنین غرفه‌های نمایشگاه امسال به‌صورت موضوعی سازمان می‌یابند، به‌صورتی که فعالیت مشارکت‌کنندگان در نمایشگاه متناسب با موضوع تعیین‌شده خواهد بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا سادات مرتضوی
دبیر:
محبوبه فرهنگ
captcha