کد خبر: 4331124
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴
در منطقه اصفهان انجام می‌شود

رقابت ۵۰ نفر در آزمون مرحله سوم بیستمین دوره اعطای مدرک حفظ قرآن

مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: در مرحله سوم بیستمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، ۵۰ نفر در منطقه اصفهان در آزمون این مرحله شرکت می‌کنند.

مهدی فوقی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهانحجت‌الاسلام مهدی فوقی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان از برگزاری مرحله سوم بیستمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم خبر داد و اظهار کرد: آزمون این مرحله امروز، ۱۰ بهمن‌ماه به‌صورت همزمان و منطقه‌ای در هشت استان کشور شامل اصفهان، تهران، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، فارس، قم و کرمان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم براساس مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، هر سال در قالب یک دوره چهار مرحله‌ای برگزار می‌شود، ادامه داد: بیستمین دوره این طرح در ابتدای سال جاری با ثبت‌نام ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر در سراسر کشور آغاز شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: پس از برگزاری آزمون مرحله اول (کتبی) و مرحله دوم (شفاهی) در مقاطع حفظ ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء، ۳۴۰ نفر موفق به راه‌یابی به مرحله سوم آزمون شدند. از میان شرکت‌کنندگان منطقه اصفهان نیز ۴۰ نفر از استان اصفهان و ۱۰ نفر از استان یزد هستند.

وی تصریح کرد: مرحله سوم صرفاً ویژه آن دسته از حافظان کل قرآن کریم است که مراحل اول و دوم را با موفقیت پشت سر گذاشته و حد نصاب لازم را کسب کرده‌اند. در این مرحله، شرکت‌کنندگان باید به‌صورت کتبی به ۱۸۰ سؤال چهارگزینه‌ای پاسخ دهند که شامل ۱۲۰ سؤال ترجمه قرآن کریم و ۶۰ سؤال مفردات قرآن است.

فوقی گفت: به پذیرفته‌شدگان این مرحله، مدرک تخصصی درجه دو با عنوان «حافظ ممتاز قرآن کریم» اعطا خواهد شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا سادات مرتضوی
دبیر:
محبوبه فرهنگ
captcha