کد خبر: 4343840
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۱
استاندار قم: 

فقدان شهید لاریجانی ضایعه‌ای سنگین برای استان و کشور است

استاندار قم گفت: شهید لاریجانی همواره در بزنگاه‌های مختلف، پشتیبان و راهنمای دلسوزی برای مسئولان بودند و ما از مشورت‌ها و راهنمایی‌های ایشان بهره‌مند می‌شدیم.

اکبر بهنام‌جو، استاندار قمبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم امروز 12 فروردین‌ماه در دیدار با خانواده شهید علی لاریجانی که با حضور زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و حجت‌الاسلام عالمی، مدیرکل اطلاعات قم، برگزار شد، به نقش مؤثر شهید ایشان در ایجاد همدلی و پیشبرد امور استان اشاره کرد و گفت: هر زمان که با چالشی در امور استان مواجه می‌شدیم، با ایشان ارتباط می‌گرفتیم و با سعه‌صدر و دلسوزی، ما را راهنمایی می‌کردند.

وی با اشاره به جایگاه اجتماعی و مردمی شهید لاریجانی، یادآور شد: پس از فقدان شهدای بزرگی همچون قاسم سلیمانی، دلتنگی عمیقی در میان مردم شکل گرفت و امروز نیز این اندوه در فقدان شهید دکتر لاریجانی به‌خوبی قابل مشاهده است. ایشان شخصیتی فرهیخته، با درایت، آگاه به مسائل مختلف و دارای جایگاه ویژه در میان مردم بودند.

بهنام‌جو افزود: بی‌تردید فقدان چنین چهره‌ای، خلأیی جدی ایجاد کرده است و در این مقطع حساس، بیش از پیش نیازمند افرادی با این ویژگی‌ها هستیم.

استاندار قم در پایان، با تأکید بر ادامه راه شهدا، بیان کرد: امیدواریم با تلاش و همدلی، راه این عزیزان را ادامه داده و با خدمت صادقانه، پاسخگوی اعتماد مردم باشیم و شرمنده خون شهدا نباشیم.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha