کد خبر: 4357588
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۷
آیت‌الله اراکی:

حمله به منافع آمریکا و حامیانش واجب شرعی است

آیت‌الله محسن اراکی؛ عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، در پیامی تاکید کرد: حمله به منافع آمریکا و حامیانش واجب شرعی و هر نوع تضعیف جبهه مقاومت حرام شرعی است.

اراسل/ حمله به منافع آمریکا و حامیانش واجب شرعی استبه گزارش ایکنا، متن پیام آیت‌الله محسن اراکی؛ عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
در چنین شرایطی که سلطه صهیونیسم و آمریکا در حال فروپاشی است، استکبار آمریکا توطئه‌ای را برای خلع سلاح مجاهدان غیور در عراق و لبنان آغاز کرده است تا بدین‌وسیله، نخست نیروهای مقاومت را تضعیف کرده و سپس با درهم‌شکستن روحیه عزت و استقلالِ مردمان منطقه، زمینه را برای سلطه‌جویی تمام‌عیار استعمار بر تمامی این سرزمین‌ها فراهم آورد. بر همین اساس، مراتب زیر را اعلام می‌داریم:
نخست:
 
هرگونه اقدامی که منجر به تضعیف روحیه مقاومت در میان ملت‌های منطقه گردد، از نظر شرعی حرام است. بی‌شک، خلع سلاح کردن نیروهای مقاومت، عینِ تضعیف مقاومت و یاری رساندن به مستکبران و کفارِ حربی، به‌ویژه استکبار صهیونیستی-آمریکایی است.
دوم:
 
بر آزادگان منطقه واجب است که در برابر طغیان دشمن صهیونیستی-آمریکایی سکوت نکنند؛ به‌ویژه پس از آنکه این دشمن به بزرگ‌ترین قدرت اسلامی و شخصیت دینی یعنی رهبر امت و شهید بزرگوار امام سید علی خامنه‌ای(قدس الله سره) متجاوزانه حمله کرد.
سوم:
 
دشمن آمریکا کافر حربی است و جهاد با او با تمام توان، بر هر مؤمن آزاده‌ای که به احکام اسلام باور دارد، واجب است. حمله به منافع آمریکا در هر کجا که باشد و مقابله با کسانی که در خدمت قدرت آمریکا هستند، برای هر کسی که توانایی انجام آن را دارد، یک واجب شرعی است.
 
والحمدلله و سلام علی عباده الذین اصطفی
 
محسن اراکی
 
۲۰ خرداد ۱۴۰۵
انتهای پیام
خبرنگار:
علی فرج زاده
captcha