کد خبر: 4357874
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۹

فراخوانی برای جهاد تبیین و تجهیز ملت برای «نبرد اراده‌ها»

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسید ماه محرم، با تأکید بر پیوند عمیق ملت ایران و مکتب عاشورا، از روحانیت و مبلغان خواستند تا با تمرکز بر «جهاد تبیین»، فضای معنوی محرم را به فرصتی برای بیداری جهانی و مبارزه با استکبار تبدیل کنند.

ل

به گزارش ایکنا متن کامل پیام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت فرارسیدن ماه محرم به شرح زیر است: 


بسم الله الرحمن الرحیم

«وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبَادَکَ مِنَ الْجَهَالَهِ وَ حَیْرَهِ الضَّلَالَهِ»

در آستانه ماهمحرم، کشور ما غرق در شور و شعور حسینی است و بعثت خون، روح حماسه و اقتدار را در سراسر ایران_اسلامی فراگیر کرده است.

مردم ما از دیرباز پیوندی عمیق با حضرت سیدالشهداء(علیه‌السلام) و قیام عاشورا داشته‌اند و نهضت خود را برخاسته از مکتب_عاشورا می‌دانند. ملت حسینی ایران، یاری حضرت امام خمینی قدس‌سره را همچون یاری حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام در روز عاشورا تلقی کرده و ایران را کربلای مقابله با ظلم و فساد معرفی نموده‌اند. امروز نیز همان باور، هویت و روحیه در جان و رفتار مردم ساری و جاری است.

از آغاز جنگ دوازده‌ روزه و جنگ تحمیلی سوم و شهادت امام شهید، آیت‌الله خامنه‌ای عزیز قدس‌سره، چنان عطر شهادت، فضای کشور را حسینی کرده است که مردم همچنان در خیابان‌ها شعار «مثلی لا یبایع مثل یزید» را فریاد می‌زنند و بر مبارزه عزتمندانه با استکبار تأکید می‌ورزند.

محرم امسال، بهترین فرصت برای امتداد عصر عاشورا به صبح ظهور است. فضای حماسی و معنوی کشور نیز، فرصت جهاد تبیین و تبلیغ معارف حسینی را بیش از هر زمان دیگری فراهم ساخته است. حوزه‌های علمیه، طلاب و مبلغان در ایام محرم و صفر، این ملت مبعوث‌شده را بیش از پیش با معارف عاشورا پیوند می‌دهند و با مجاهدت در مسیر مبارزه باظلم، جهالت و ظلماتِ آمریکایی – صهیونی، جهان را به برکت «مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَةُ النَّجاة» از حیرت و سرگردانی رهایی خواهند بخشید.

قیام لله مردم حسینی ایران علیه استکبار، که کلیدواژه پیام رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای -دامت برکاته- در سالروز ارتحال امام خمینی (قدس‌سره) نیز بود، جهان خفته و غفلت‌زده را بیدار کرده است. این بیداری جهانی، زمینه‌ای ارزشمند و مغتنم برای ترویج معارف اسلام، تشیع و مهدویت به شمار می‌رود.


بی‌تردید، پرچم امام حسین علیه‌السلام به‌عنوان پرچم حق و عزت تا ابد در اهتزاز خواهد بود و حقیقت «هیهات منا الذلة» همواره سلوک و شعار جاودان پیروان آن حضرت خواهد ماند.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در آستانه ماه محرم‌الحرام تأکید می‌کند که هجرت برای تبلیغ و تبیین معارف قیام کربلا از ضروری‌ترین وظایف امروز ماست. در این مواجهه خونین با استکبار، آنچه بیش از همه، استقامت، حماسه و مجاهدت را در این ملت مبعوث‌شده پایدار می‌کند، زیست و زندگی حسینی و سلوک در مسیر کربلاست.

تاب‌آوری ملت ما در همه میدان‌های سخت مبارزه با جبهه ظلم و کفر جهانی، برگرفته از مکتب سرخ حسینی است و این مبارزه تا نابودی کامل جبهه باطل ادامه خواهد یافت.

اولین، اصلی‌ترین و حقیقی‌ترین وظیفه روحانیت، تبلیغ است. از این‌رو، از فضلا، مبلغان، خطبا، مادحین و همه مدیران و مسئولان امور فرهنگی و تبلیغی در حوزه‌های علمیه خواستاریم، اکنون که مردم سراسر کشور میدان‌ها و تکایا را به مجالس عزاداری سالار شهیدان تبدیل کرده‌اند، خود را برای جهادی مؤمنانه، آگاهانه و شورانگیز در اقصی نقاط کشور آماده سازند و ملت عاشورایی ایران را برای نبرداراده‌ها بیش از پیش تجهیز کنند.


جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

انتهای پیام
دبیر:
سلما آرام
captcha