کد خبر: 4360003
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۳

برگزاری وبینار «تجلی عظمت الهی در ساختار اتم و واکنش‌های شیمیایی»

وبینار تخصصی «بررسی جلوه‌های عظمت الهی در ساختار الکترونی اتم و واکنش‌های شیمیایی» با سخنرانی لیلا صاعدی، عضو هیئت علمی گروه شیمی جمعه ۵ تیرماه برگزار می‌شود.

برگزاری وبینار «تجلی عظمت الهی در ساختار اتم و واکنش‌های شیمیایی»به گزارش ایکنا، وبینار علمی ـ معرفتی با محوریت تبیین ارتباط میان مفاهیم شیمی و نظام‌مندی الهی جمعه ۵ تیرماه از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ برگزار می‌شود.

در این نشست، لیلا صاعدی، عضو هیئت علمی گروه شیمی و دبیر تشکل اساتید واحد تهران شرق، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه ساختار الکترونی اتم می‌تواند جلوه‌ای از عظمت و حکمت الهی باشد و نیز فعل‌ و انفعالات واکنش‌های شیمیایی چگونه با نظم و تدبیر الهی قابل تطبیق است؟

این وبینار با هدف تعمیق نگاه توحیدی در علوم پایه و ایجاد پیوند میان علم و معارف دینی برگزار می‌شود و شرکت در آن برای عموم آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق گوگل‌میت با استفاده از لینک زیر در این نشست مجازی شرکت کنند:

https://meet.google.com/vzs-vscq-irs

انتهای پیام
captcha