کد خبر: 1225037
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱
امروز برگزار شد؛

ديدار 3500 معلم نمونه با مقام معظم رهبری

قائم‌مقام وزير آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم با اشاره به عنايات هميشگی رهبری به امر تعليم و تربيت و مقام معلم، افزود جمع كثيری از فرهنگيان و دست اندر كاران نظام آموزشی كشور با مقام معظم رهبری ديدار كردند.


گروه اجتماعی: قائم‌مقام وزير آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم با اشاره به عنايات هميشگی رهبری به امر تعليم و تربيت و مقام معلم، افزود: جمع كثيری از فرهنگيان و دست اندر كاران نظام آموزشی كشور با مقام معظم رهبری ديدار كردند.


گرمارودی، قائم‌مقام وزير آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) در خصوص ديدار جمعی از مسئولان وزارت آموزش و پرورش و معلمان نمونه كشوری با مقام معظم رهبری گفت: صبح امروز، 18 ارديبهشت‌ماه، همزمان با آخرين روز هفته معلم، ديدار ساليانه معلمان با مقام معظم رهبری تحقق پيدا كرد و 3 هزار 500 نفر از معلمان سراسر كشور، توفيق تشرف به محضر حضرت آقا را پيدا كردند.


وی با اشاره به عنايات هميشگی رهبری به امر تعليم و تربيت و مقام معلم، افزود: امروز نيز مانند هميشه، مقام معظم رهبری در فرازی نسبت به جايگاه، شأن و اهميت اين شغل ارشاداتی را داشتند. وی ادامه داد: در اين ديدار پرشور كليه معلمانی كه به عنوان نمونه سطح كشوری انتخاب شده بودند به اتفاق مديران كل استان‌ها و تعدادی از برگزيدگان معلمان كليه شهرستان‌ها حضور داشتند.


گرمارودی بسيج فرهنگيان، نمايندگانی از دانشگاه فرهنگيان و 64 پرديس زير مجموعه آن، بخشی از تشكل‌های دانش آموزی، نمايندگان تشكل‌های فرهنگی را از ساير حاضرين در اين ديدار عنوان كرد.


وی افزود: نمايندگان كميسيون آموزش مجلس شورای اسلامی و فراكسيون فرهنگيان نيز امروز افتخار شرف‌يابی به محضر حضرت آقا را داشتند.


رئيس مركز برنامه‌ريزی و آموزش نيروی انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره سخنرانی مقام عالی وزارت آموزش و پرورش، گفت: حاجی بابايی وزير آموزش و پرورش در ديدار جمعی معلمان و مقام معظم رهبری، به اختصار نسبت به سياست‌ها و رويكردهايی كه حضرت آقا در ديدار سال گذشته داشتند، به ارائه گزارش پرداختند.


وی ادامه داد: حاجی‌بابايی اهم فعاليت‌ها و عملكرد وزارت آموزش و پرورش در يك سال گذشته تقديم محضر مقام معظم رهبری كردند.


گرمارودی خاطر نشان كرد كه در ابتدای مراسم، يكی از دانش‌آموزان پايه ششم از استان مازندران به تلاوت آياتی چند از كلام الله مجيد پرداخت.


وی در پايان با ارزنده خواندن ديدار مقام معظم رهبری با جامعه آموزش اظهار اميدواری كرد كه جامعه آموزش و پرورش، معلمان و همه كسانی كه دست‌اندركار تعليم و تربيت هستند مشمول دعای حضرت آقا قرار گيرند و بتوانند خدمتگذار نظام تعليم و تربيت باشند.

captcha