کد خبر: 1247844
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳
جامعة المصطفی(ص) در بيانيه‌ای

سلفی‌گری بخشی از سناريوی دشمنان برای اختلاف‌افكنی مذهبی است

در پی به شهادت رسيدن چند تن از شيعيان به دست سلفيون تكفيری در مصر، جامعة المصطفی العالميه با صدور بيانيه‎ای اين جنايت هولناك را محكوم و تاكيد كرد سلفی‌گری و وهابيت بخشی از سناريوی دشمنان برای اختلاف‌افكنی مذهبی است.


گروه حوزه‏‎های علميه: در پی به شهادت رسيدن چند تن از شيعيان به دست سلفيون تكفيری در مصر، جامعة المصطفی العالميه با صدور بيانيه‎ای اين جنايت هولناك را محكوم و تاكيد كرد: سلفی‌گری و وهابيت بخشی از سناريوی دشمنان برای اختلاف‌افكنی مذهبی است.


به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) متن بيانيه جامعة المصطفی(ص) در محكوميت جنايات اخير سلفی‌ها در مصر به اين شرح است:


بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم «و سيعلم‌الذين ظلموا ای منقلب ينقلبون» از ديرباز، پيروان مكتب اهل‌بيت(عليهم‌السلام) در كنار برادران مسلمان خويش از ديگر مذاهب اسلامی، در كمال صلح و آرامش و با رعايت اخلاق و منش اسلامی زيسته‌اند. با اين حال، همواره، دست‌هايی در پس پرده خيانت و تزوير، كوشيده است با دست يازيدن به سخيف‌ترين بهانه‌ها، بذر نفاق و دشمنی را بين پيروان مذاهب اسلامی و در سرزمين‌های اسلامی بيفشاند و بدين وسيله، گامی به سوی تحقق اهداف پليد خويش بردارند.


اين بيانيه می‌افزايد: ظهور فرقه‌هايی همچون وهابيت و سلفی‌گری، بخشی از سناريو دشمنان اسلام و كسانی است كه اختلاف بين مذاهب اسلامی را آرزو دارند. دشمنی ورزيدن با اسلام ناب محمدی(ص) و مناديان اسلام راستين، به ويژه در سال‌های اخير، سرعت و شدت بيشتری يافته و تاريخ، صفحات بی‌شماری از مسلمان‌كشی وهابيان و سلفيان ثبت نموده است.


در اين بيانيه تصريح شده است: در تازه‌ترين جنايت سلفی‌های تكفيری، «علامه شيخ حسن شحاته» و چهار تن ديگر از مسلمانان راستين، وحشيانه و وقيحانه، به دست سلفيون تكفيری در مصر به شهادت رسيدند. مگر نه اين كه اگر در هر زمان و مكان، به مسلمانی تعرض شد، بر ديگر مسلمانان در سراسر دنيا واجب است در دفاع از مظلوم و ستاندن حق وی به پا خيزند و تا سركوبی ظالم از پای ننشينند؟! در اين ميان، مسئوليت‌ حكومت‌های اسلامی چيست؟ دولت محمد مرسی، رئيس جمهور مصر، چه وظيفه‌ای در قبال شهادت مظلومانة علامه شيخ حسن شحاته احساس می‌كند؟ آيا سكوت در برابر اين فجايع بجاست؟.


در خاتمه اين بيانيه تاكيد شده است: جامعة‌المصطفی، ضمن ابراز انزجار از وهابيون و سلفيون و برائت از عقايد و مشی آنان و نيز محكوم كردن جناياتی كه آنان به نام اسلام و سنت رسول‌الله(ص) مرتكب می‌شوند، از تك تك مسلمانان در اقصی نقاط عالم انتظار دارد در برابر چنين فجايعی ساكت ننشينند و پاسخی شايسته به هتاكان و اسلام‌ستيزان بدهند. از سوی ديگر، دولت‌مردان كشورهای اسلامی را مسئول حفظ جان آحاد ملت خويش و پاسخ‌گو در برابر هر هتك حرمتی به مردم كشورشان می‌داند. در پايان، از نهادهای حقوق بشر و سازمان‌های اسلامی می‌خواهيم از حقوق مسلمانان در هر جای جهان دفاع كنند و اجازه ندهند بيش از اين جان و مال مسلمانان مظلوم و پيروان حقيقی اسلام به خطر افتد.

captcha