کد خبر: 1324839
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷
صبح امروز در مشهد؛

مرحله نیمه نهایی مسابقات قرآن سپاه امام رضا(ع) برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله نیمه نهایی سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم، ویژه برادران پایور و وظیفه و همچنین دوازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه بانوان شاغل سپاه امام رضا(ع) صبح امروز در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌رضوی، مرحله نیمه نهایی سی و دومین دوره مسابقات قرآن سپاه امام رضا(ع) ویژه آقایان و دوازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه بانوان شاغل سپاه امام رضا(ع) صبح امروز، 7 آذرماه در محل مجتمع فدک مشهد برگزار شد.

محسن شبانی، مسئول برگزاری این دوره از مسابقات قرآن کریم سپاه امام رضا(ع) در حاشیه برگزاری این دوره از رقابت‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا گفت: میزبانی مرحله مقدماتی این مسابقات را 8 منطقه استانی، شامل نواحی تربت‌جام، سبزوار، کاشمر، حمزه سید الشهدا(ع)، تربت‌حیدریه، قوچان، گناباد و لشکر 5 نصر در آبان‌ماه سال جاری برعهده داشتند.

وی افزود: در مرحله مقدماتی سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم سپاه امام رضا(ع)، 146 پاسدار، 38 سرباز وظیفه و 18 خواهر شاغل در سپاه امام رضا(ع) در چهار رشته تحقیق، ترتیل، اذان و حفظ به رقابت با یکدیگر پرداختند که در پایان، 96 نفر از شرکت‌کنندگان به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

وی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات سراسری قرآن کریم سپاه، رشته مفاهیم به صورت مجزا در دو مرحله نیمه نهایی و نهایی برگزار شد، تصریح کرد: اساتید قرآنی از جمله رجایی در بخش تجوید، احمدی در بخش صوت، حسینی در بخش لحن و حسنی در بخش حسن حفظ و وقف و خانم اسکندری در بخش تجوید و مقرب الهی در بخش صوت، داوران مرحله نیمه نهایی مسابقات قرآن کریم سپاه امام رضا(ع) هستند.

سرپرست دارالقرآن کریم سپاه امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: در پایان مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات، 16 نفر از آقاین و 4 نفر از بانوانی که حائز رتبه برتر شوند، به مرحله نهایی که 26 آذرماه در تهران برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد.

 

captcha