کد خبر: 1326178
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۸
دهنوی خبر داد:

طلاسازی سه ایوان عتبات کاظمین با 16هزار خشت طلا

گروه اجتماعی: رئیس ستاد بازسازی عتبات استان خراسان رضوی از طلاسازی سه ایوان عتبات کاظمین با 16 هزار خشت طلا خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، جعفر دهنوی، شامگاه 10 آذرماه در جمع اعضای شورای اداری شهرستان قوچان که در بیت امام جمعه این شهر برگزار شد، با اشاره به برتری انسان‌ها در کار خیر عنوان کرد: مشارکت در کار خیر سبب برکت به انجام امور فرد می‌شود که در این زمینه دستورات قرآن و وعده خداوند، درستی این مطلب را نشان می‌دهد.



وی با اشاره به وجود کار خیر در ستاد بازسازی عتبات اظهار کرد: سبب کار خیر در ستاد بازسازی عتبات یک دستور نیست بلکه وظیفه خطیری است ک شامل حال همه افراد می‌شود.



دهنوی با اشاره به  نقشه دشمنان اهل بیت(ع) از ابتدا تا به امروزه در نابودی شیعیان، گفت: بنی امیه در ابتدا قصد براندازی مکتب تشیع را داشتند و سال‌ها بعد در زمان صدام نیز حتی یک نفر از شیعیان قصد عزاداری در حرمین شریفین را نداشتند اما امروزه همه وظیفه داریم تا از بارگاه امام‌های مدفون در کشور عراق نگهبانی و آن‌ها را مجدد بازسازی کنیم.



رئیس ستاد بازسازی عتبات استان خراسان رضوی با اشاره به چگونگی شکل‌دهی ستاد خاطر نشان کرد: بعد از سرنگونی رژیم بعث عراق گروهی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس گزارش‌هایی خدمت مقام معظم رهبری آوردند که پس از آن ستادی تشکیل شد.



وی وظیفه این ستاد را بهبود وضعیت بازسازی عتبات عالیات دانست و ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در ستاد بازسازی عتبات خراسان رضوی از طلاسازی سه ایوان عتبات کاظمین با 16 هزار خشت طلا خبر داد.



دهنوی افزود: تعویض درب‌ها، سنگ‌ها و کاشی‌های خراب شده در حرم امیرمومنان(ع) در فواصل مختلف، بازسازی صحن حضرت زهرا(س) به مدت چهار سال به مساحت 218 هزارمترمربع بالغ بر 1500 میلیارد تومان، مسقف کردن حرم حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، سنگ‌کاری بین‌الحرمین کربلا و احداث بیمارستان 120 تختخوابی امام سجاد(ع) را می‌توان از فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات استان برشمرد.

captcha