کد خبر: 1347300
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵

حماسه 9 دی جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی است

گروه سیاسی: خطیب جمعه کاشمر گفت: حماسه 9 دی جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی، آغاز حرکت و فرهنگ عزت‌خواهی و ثمره خون شهدایی همچون مطهری‌ها، باکری‌ها و همت‌ها است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید‌قاسم یعقوبی، در خطبه‌های عبادی ـ سیاسی این هفته خود طی سخنانی با بیان اینکه سیل خروشان مردم، در نهم دی‌ماه دشمن را زمین‌گیر کرد و اقتدار و محبوبیت نظام اسلامی را به رخ جهانیان کشاند، افزود: فتنه 88 در حقیقت آزمایش مهمی برای خواص جامعه بود که در آن آزمایش الهی چهره منافقان و فتنه‌گران به خوبی نمایان و رسوا شد.



وی با بیان اینکه برخی افراد در جریان حوادث سال 88 اصل نظام را قبول داشتند اما حوادث و فتنه به وجود آمده آنان را به شک و تردید انداخت، تصریح کرد: متأسفانه در این بین عده‌ای سوء استفاده کردند و ضمن خسارت به اموال عمومی، حرمت عاشورا را شکستند.



حجت‌الاسلام یعقوبی، 9 دی را روز وحدت ملی دانست و گفت: 9 دی‌ماه روزی است که شکاف به وجود آمده در انتخابات 88 را ترمیم و اکثریت 98 درصدی ملت را دور هم جمع کرد.



وی با اعلام اینکه جریان فتنه در سال ۸۸ تلاش گسترده‌ای برای تغییر جریان انقلاب کرده بود اما در مقابل رأی قاطع ملت و حمایت و تجدید میثاق ملت با رهبر، شکست سختی خورده و عقب نشست، بیان کرد: دشمن در جریان فتنه سال ۸۸ به خیال خام خود و با هدایت استکبار درصدد فریب مردم بود اما مردم ما با توجه به درس‌هایی که از ائمه اطهار(ع) آموخته بودند، فتنه را خاموش کردند.



حجت‌الاسلام یعقوبی حرکت مردم ایران اسلامی را در نهم دی‌ماه سال ۸۸  برگ زرین تاریخ معاصر دانست و گفت: حماسه نهم دی‌ماه به عنوان سند جاودان ولایت‌مداری مردم باید به نسل‌های آینده منتقل شود.



نماینده ولی فقیه در کاشمر با بیان اینکه دشمن برای به آشوب کشاندن کشور از قبل برنامه‌ریزی کرده بود، تصریح کرد: از مهم‌ترین برکات حماسه نهم دی بصیرت‌افزایی و احساس تکلیف‌گرایی بود که باعث شد نظام اسلامی را در برابر فتنه‌های دشمنان بیمه کند.



وی در بخش دیگری از سخنان خود به اشاره به فرارسیدن ایام شهادت امام رضا(ع) گفت: امام رضا(ع) به عنوان ضامن آهو و پناه درماندگان مطرح است لذا باید از ظرفیت امام رضا(ع) نهایت استفاده و بهره‌برداری انجام شود زیرا ایشان از مقام علمى والایى برخوردار بوده تا آنجا که وی را عالم آل محمد(ص) لقب داده‌‏اند.



امام جمعه کاشمر با تشریح ویژگی‌های امام رضا(ع) در ایران اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های مهم حضرت امام رضا(ع) تجلی بخشی سیره و سنت نبوی و نماد قرآن و حکومت اسلامی در فضای ایران و جهان است زیرا کمتر امامی توانست چنین فرصتی پیدا بکند و در چنین شرایط این امور را تحقق بخشد.



حجت‌الاسلام یعقوبی با تاکید بر قرائت زیارت از بعید همزمان با رحلت پیامبر اسلام(ص)، این زیارت را از راه‌های ارتباطی با پیامبر اسلام(ص) دانست و گفت: زیارت از بعید می‌تواند از نظر معنویت در انسان تأثیر بسزایی داشته باشد.



وی در پایان با بیان اینکه این مراسم در تمامی مساجد و امامزادگان سطح شهرستان برگزار خواهد شد، اظهار کرد: قرائت زیارت پیامبر(ص) از بعید سبب تقویت ارتباط معنوی انسان با خاتم‌الانبیاء(ص) خواهد شد.

captcha