کد خبر: 1347330
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۲
آیت‌لله علم‌الهدی:

حماسه 9 دی تحقق حاکمیت دینی بر روح مردم است

گروه سیاسی: امام جمعه مشهد با تأکید بر حماسه غرورآفرین 9 دی گفت: هرچند تداعی واقعه عاشورا و اهانت به اهل بیت(ع) غم‌انگیز است، اما حاکمیت روح دینی شهدای کربلا دلیل جمله «ما رأیت الا جمیلا» از بیان حضرت زینب(س) بود از همین رو حماسه 9 دی مردم ایران نیز بیانگر تحقق این حاکمیت بر روح آن‌ها است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، در خطبه‌های نماز جمعه 6 دی‌ماه با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) اظهار کرد: از حضرت رضا(ع) در خصوص چگونگی تأمین و مصرف هزینه زندگی سوال شد و ایشان پاسخ دادند: «خرج زندگی خود را بین دو مکروه پیدا کن که خدا اسراف و سخت‌گیری را دوست ندارد»، لذا محور اقتصادی زندگی در یک اصل ثابت، بین این دو مکروه نگه داشته می‌شود.

وی با تأکید بر پرهیز از اسراف، عنوان کرد: مردم معمولا مفهوم و معنای اسراف را در یک معنای خاص فرض می‌کنند، مانند دور نریختن مواد اضافه غذایی اما معنای کلی اسراف فراتر از این موضوع‌های جرئی است زیرا به فرموده حضرت علی(ع) «هر چیزی که بیشتر از ضرورت زندگی مصرف شود، اسراف است»، بر همین اساس خرج کردن بیشتر از شئون و نیاز فعلی حرام به شمار می‌رود.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: سبک زندگی دینی به معنی استفاده صحیح و در حد نیاز است که جامعه امروز نیاز به مدیریت اسلامی و پیاده کردن قوانین اسلامی دارد، بنابراین باید در مسائل روزمره خانوادگی و مصارف دولتی به پرهیز از اسراف توجه شود.

وی با بیان اینکه باید زندگی اسلامی در مدیریت اجتماعی کشور پیاده شود، ابراز کرد: خداوند مواد مورد نیاز انسان را به ودیعه در اختیار آن‌ها قرار داده و بر وی تأکید کرده که در حد نیاز خود از آن استفاده کنند و در این خصوص نیز امام صادق(ع) فرموده‌اند: «هر که از حد نیاز خود بیشتر مصرف کند، فعل حرام انجام داده است».

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر حماسه غرورآفرین 9 دی گفت: هرچند تداعی واقعه عاشورا و اهانت به اهل بیت(ع) غم‌انگیز است، اما حاکمیت روح دینی شهدای کربلا دلیل جمله «ما رأیت الا جمیلا» از بیان حضرت زینب(س) بود که حماسه 9 دی 88 مردم ایران نیز بیانگر تحقق این حاکمیت بر روح آن‌ها است.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه مردم در حماسه 9 دی با اعتماد به رهبری پیروز شدند، تصریح کرد: هرچند عده‌ای در آن زمان شعار جمهوری اسلامی سر دادند و بدین وسیله بعد از نفوذ به سیستم داخلی و پاره کردن عکس امام خمینی(ره)، با سر دادن شعار علیه رهبر امت اسلامی و به آتش کشیدن مراسم عزاداری ابا‌عبدالله الحسین(ع) به دشمنی با دین برخاستند، اما مردم متدین با جواب کوبنده در حماسه 9 دی اقدامات این افراد را سرکوب کردند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: «راهپیمایی 9 دی شبیه راهپیمایی‌های سال 1357 بود»، تأکید کرد: در سال 57 نیز مردم برای حفظ دین به پا خاسته بودند و در حماسه 9 دی نیز هدف مردم چیزی غیر از پاسداری از دین نبوده است.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: حماسه 9 دی 88 از بروز جنایت علیه مردم عادی و نابودی دین جلوگیری کرد بنابراین امیدواریم این حماسه‌ها به قیام حضرت مهدی(عج) متصل شده و در صف یاران ایشان به مبارزه با دشمنان برخیزیم.

captcha