کد خبر: 1397678
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲

توجه به معارف فاطمی، توسعه جایگاه زنان را در پی دارد

گروه اجتماعی: مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در امور بانوان گفت: برای توسعه جایگاه زنان باید به شخصیت فاطمه زهرا(س) که اسوه و الگویی برتر است، توجه خاص داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طوبی کرمانی، مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در امور بانوان امروز 31 فروردین مصادف با میلاد حضرت فاطمه(س) در همایش بزرگ بین‌المللی فاطمه بانوی مهر ام ابیها(س) اظهار کرد: اکنون که سیطره جهانی استکبار، حیات فکری و علمی را نشانه رفته، لزوم خیزش عظیم نخبگان به‌ویژه در راستای همبستگی و اتحاد زنان مسلمان بیش از پیش احساس می‌شود.

وی افزود: شخصیت فاطمه زهرا(س) اسوه و الگویی کامل برای همه زنانی است که شیفته عفت و فضیلت هستند و این افراد باید به معارف این بزرگوار برای توسعه جایگاه زنان توجه خاص داشته باشند.

کرمانی بیان کرد: جهان غرب به خوبی به نیاز فکری و فطری الگوپذیری انسان تسلط داشته و سعی دارند با بهره‌گیری از توان نخبگان جامعه و کمک از علوم تربیتی مجهز شده‌اند، از طریق رسانه‌های تصویری، هنرمندان را با صرف هزینه‌های بسیار و با سوژه‌پذیری در کتاب‌ها و ایده‌آل‌های خویش و با طراحی‌های جذاب در شبکه‌های مجازی خواسته‌های خود را مطلوب دیگران می‌کنند.

کرمانی اضافه کرد: اکنون در غرب، خیال و میل بر وجود انسان حاکم است و غرب جدید، اختیار را از انسان مختار ربوده و او را به میل خود شاکله می‌بخشد و این مهم باعث شده که جهان امروز از حکمت تهی شود.

وی با بیان اینکه البته عواقب چنین طراحی دامان غرب را نیز گرفته، افزود: به همین منظور اتحادیه جهانی زنان مسلمان و دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزاری این همایش بین‌المللی را پیشنهاد دادند.

دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، انسجام اندیشه‌ها، افکار و فعالیت‌ها و بهره‌مندی از خرد جمعی برای رصد وضعیت جامعه زنان مسلمان را از جمله اهداف برگزاری این همایش بزرگ بین‌المللی عنوان کرد.

کرمانی افزود: همچنین شرایط موجود در جامعه اسلامی، بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌ها در نقاط مختلف جهان و توجه زنان به مسوولیت‌های خویش، از دیگر ضروریات برای برگزاری این همایش بوده است.

وی تصریح کرد، این همایش با همکاری سازمان بسیج زنان کشور، صدا وسیما، استانداری و شهرداری تهران، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و اتحادیه جهانی زنان مسلمان برگزار شده است.

بنا بر این گزارش، در این مراسم علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ آیت‌الله اراکی دبیر کل مجمع تقریب مذاهب، طوبی کرمانی دبیر کل اتحادیه زنان مسلمان به ایراد سخنانی پرداختند و در پایان از زنان مسلمان از کشورهایی مثل لبنان، هلند، بحرین، تونس و ایران در رشته‌های مختلف ورزشی، فرهنگی و علمی تقدیر به عمل آمد.

captcha