کد خبر: 1399593
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۸
حجت‌الاسلام خزائی:

اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها، با چسباندن پسوند «اسلامی» عملی نمی‌شود/ باید برنامه داشت

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تصریح کرد که اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها، توسط بازی با کلمات یا با چسباندن پسوند اسلامی عملی نمی‌شود، بلکه باید برنامه داشت، وقت گذاشت و با جدیت کوشش کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا خزائی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم در دانشگاه‌ها شاهد رشد و احیای آموزه‌های دینی باشیم روحانیون باید فعالیت بیشتری داشته و در حل معضلات و مشکلات دانشگاه‏‌ها و جوانان دانشجو پیشقدم باشند.

نزدیکی روحانیون به دانشجویان در راه رشد معنویت

وی با اشاره به افزایش هجمه‏‌های فرهنگی و ابزارهای آن در بین جوانان و دانشجویان افزود: داشتن دغدغه، حرکت و پویایی روحانیون دانشگاه‏‌ها باید توسعه یافته و این علما باید با نزدیکی به دانشجویان این جوانان را در راه رشد معنویت هدایت کنند.

ایجاد تحولات بنیادین لازمه اسلامی شدن دانشگاه‏‌ها

حجت‏‌الاسلام خزائی با اشاره به دیدار رؤسای دانشگاه‏‌ها با مقام معظم رهبری در سال 75 ابراز داشت: مقام معظم رهبری در این دیدار با جدیت ایجاد تحولات بنیادین را لازمه اسلامی شدن دانشگاه‏‌ها دانستند، در حالی که با گذشت بیش از 15 سال از این فرمایش، دانشگاه‏‌های ما هنوز به معنای واقعی کلمه اسلامی نیستند و باید که در این راه روحانیون دانشگاه‏‌ها بیش از هر کس احساس مسئولیت کرده و دغدغه و برنامه‏‌ریزی ‏داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با بیان اینکه دانشگاه‏‌ها باید در مقامی باشند که جامعه را به حیات طیبه برسانند گفت: جهت رسیدن به رشد اجتماعی و داشتن جامعه‌ای بدون ناهنجاری باید طبق سیره پیامبراکرم(ص) از خودمان و خانواده‏‌ها شروع کنیم تا بتوانیم برای جامعه و دانشگاه اثرگذار بوده و تحول‏‌ساز باشیم.

ارائه مدل‌های اسلامی در راه پیشرفت ایران اسلامی

وی تصریح کرد: اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها توسط بازی با کلمات یا با چسباندن پسوند اسلامی عملی نمی‌شود، بلکه باید برنامه داشت، وقت گذاشت و با جدیت کوشش کرد و در این راستا حوزه و دانشگاه باید با شناخت مشکلات موجود در دانشگاه‌ها و با استناد به مبانی اسلامی به تولید علم و تفکر پرداخته و با ارائه مدل‌های اسلامی در راه پیشرفت ایران اسلامی تلاش کنند.

حجت‏‌الاسلام خزائی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر امور فرهنگی به‌خصوص در دانشگاه‌ها تاکید فراوانی دارند، افزود: با توجه به چشم‌انداز نقشه جامع علمی کشور که در بند‌های مختلف راهبردهای کلانی در مسائل فرهنگی تدوین کرده، باید تلاش کنیم تا توجه بسزایی نسبت به مسائل فرهنگی، گسترش و تربیت دینی و اخلاقی در دانشگاه‌ها شود.

ارتقای سطح آگاهی در زمینه فرهنگ اسلامی و دینی

وی عملیاتی‌کردن نقشه جامع علمی کشور را وظیفه همه اقشار علمی و دینی کشور دانست و در این راه مسئولان دانشگاه‌ها وظیفه ارتقای سطح آگاهی در زمینه فرهنگ اسلامی و دینی دانشجویان را به عهده‌‌ داشته و انتظار می‌رود برنامه‌های فرهنگی و تربیتی در سطوح مختلف دانشگاهی و در راستای نقشه جامع علمی کشور و اسلامی شدن دانشگاه‌ها به سرعت اجرایی شود.

captcha