کد خبر: 1404210
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷

توصیه آیت‌الله‌العظمی علوی‌ گرگانی به دست‌اندرکاران المپیاد دانشگاه علوم و معارف قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: یکی از مراجع تقلید شیعیان در پیامی به دست‌اندرکاران المپیاد قرآن و حدیث دانشگاه علوم و معارف قرآن توصیه کرد که رشته‌های این المپیاد بیشتر شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله‌العظمی سیدمحمدعلی علوی گرگانی، از مراجع تقلید در پیامی به چهارمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن تشکر از تمامی دست‌اندرکاران این محفل، تلاش فراوان جهت پربار وغنی‌تر شدن این گونه المپیادها و مطرح شدن موضوعات بیشتر به‌عنوان رشته‌های این المپیاد را خواستار شد.

وی در بخشی از این پیام آورده است:  قرآن که معجزه خالده رسول مکرم اسلام(ص) است و به‌عنوان تنها نسخه شفابخش برای بشریت از تمامی تاریکی‌ها، ظلمت‌ها، ظلم‌ها و کاستی‌هاست و راه خوب زندگی کردن انسان تا قیامت مطرح است؛ لذا شایسته است که برای هرچه بهتر شناخته شدن قرآن و همچنین عترت که بال دیگر هدایت است، تلاش و کوشش جزیل مصروف شود؛ لذا اینجانب به چهارمین المپیاد قرآن و عترت که به میزبانی دانشکده تربیت مدرس قرآن کریم مشهد مقدس برگزار می‌شود توصیه می‌کنم که برای پربارتر و غنی‌تر شدن این گونه المپیادها که حول محور قرآن و عترت برگزار می‌شود تلاش فراوانی انجام شود تا موضوع‌های بیشتری به‌عنوان رشته‌های در نظر گرفته شده در المپیاد مطرح شود.

اینجانب از تمام دست‌اندرکاران این محفل تشکر کرده و از خداوند تبارک و تعالی مسئلت می‌کنم که این تلاش‌ها را قبول بفرماید و ذخیره دنیا و آخرت آنان قرار دهد.

بنا بر این گزارش، این المپیاد به میزبانی دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد در این شهر در حال برگزاری است و 250 دانشجو در حال رقابت با یکدیگر هستند.

captcha