کد خبر: 1414028
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

ارائه چهره‌ای واقعی از سلفی‌گری در «سلفی‌گری و وهابیت؛ مبانی اعتقادی»

گروه اندیشه: کتاب «سلفی‌گری و وهابیت؛ مبانی اعتقادی» که به همت سیدمهدی علی‌زاده موسوی، محقق دفتر تبلیغات اسلامی پژوهش شده است، توسط انتشارات آوای منجی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر مؤمنی، رئیس گروه تأمین منابع معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی از انتشار کتاب «سلفی‌گری و وهابیت؛ مبانی اعتقادی» خبر داد و گفت: این کتاب توسط سیدمهدی علی‌زاده موسوی در گروه تأمین منابع معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی انجام شده است.

مؤمنی ادامه داد: این کتاب در چهار بخش و در 20 فصل ارائه شده و نویسنده در این کتاب با پژوهشی دقیق و متقن به ارائه چهره‌ای واقعی از سلفی‌گری و وهابیت پرداخته و مبانی اعتقادی آنها را به تصویر کشیده است.

پژوهشگر مرکز فرهنگ و معارف قرآن اضافه کرد: این کتاب در سال 1393 در 536 صفحه  توسط انتشارات آوای منجی منتشر شده و  با قیمت 180000 ریال در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

captcha