کد خبر: 1432403
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۸

ارائه مفاهیم سبک زندگی فضیلت‌محور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مفاهیم مرتبط با سبک زندگی فضیلت محور با رویکرد محور قرار گرفتن اخلاق در زندگی در نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مورد بررسی قرار گرفته است.

حسین‌ عباس‌زاده پهلوان، مدیر مؤسسه قرآن و عترت فضیلت وحی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان این مطلب گفت: هدف اصلی از مورد بحث قرار گرفتن سبک زندگی فضیلت‌محور در بخش سبک زندگی اسلامی نمایشگاه قرآن و عترت مشهد، زمینه‌سازی برای برگزاری همایش سبک زندگی فضیلت‌محور است که قرار است در بهمن و اسفند امسال توسط این مؤسسه در تهران و مشهد برگزار شود.

وی با اشاره به محورهای این همایش گفت: از محورهای این همایش می‌توان به جوان و خانواده، اخلاق اقتصادی، اخلاق شهروندی و اعتدال سیاسی اشاره کرد که در همین زمینه‌ها، سلسله نشست‌هایی در نمایشگاه قرآن و عترت برگزار شده است.

عباس‌زاده پهلوان، برپایی نمایشگاه مفهومی عکس در زمینه سبک زندگی را یکی دیگر از فعالیت‌های بخش سبک زندگی اسلامی خواند و افزود: در این نمایشگاه 40 تابلو در زمینه سبک زندگی اسلامی وجود دارد و در هر تابلو، 20 مفهوم با موضوع سبک زندگی به تصویر کشیده شده است.

وی تأکید کرد: مردم تاکنون استقبال و بازدید خوبی از این نمایشگاه داشته اند زیرا موضوع سبک زندگی اسلامی به‌گونه‌ای در این تصاویر به نمایش درآمده است که سبب جذب مخاطبان می‌شود.

عباس‌زاده پهلوان با اشاره به افتتاح مجمع خیران اخلاق به‌عنوان یکی دیگر از فعالیت‌های بخش سبک زندگی اسلامی گفت: اخلاق، حلقه وصل بین ایمان و عمل صالح بوده و یک قانون نانوشته بین همه ملل دنیا است.

وی ادامه داد: اخلاق، یکی از موضوعاتی است که کمتر در جامعه مورد توجه قرار گرفته است به همین سبب ما رسالت مؤسسه فضیلت وحی را در این دیدیم که با رویکردی کاربردی به ترویج اخلاق در زمینه‌های مختلف زندگی بپردازیم.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت فضیلت وحی بیان کرد: با توجه به احساس نیاز شدید در زمینه گسترش مفاهیم مختلف اخلاق، بر آن شدیم تا با فراخواندن جمعی از خیران در زمینه های مختلف، مجمع خیرین اخلاق را با رویکرد اخلاق کاربردی راه‌اندازی کنیم.

عباس زاده پهلوان با بیان محورهای این مجمع گفت: ترویج اخلاق خانواده و جوان، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، ترویج فضیلت‌های معصومین، ارائه پژوهش‌های سبک زندگی قرآنی، اخلاق در بازار و صنایع و اخلاق در ورزش از محورهای فعالیت این مجمع است.

وی همچنین از رونمایی کتاب گلپوش به‌عنوان یکی دیگر از فعالیت‌های بخش سبک زندگی اسلامی خبر داد و افزود: کتاب گلپوش، کتابی است که با محوریت عفاف و حجاب و با رویکردی نو نسبت به این مقوله منتشر شده است.

عباس‌زاده ادامه داد: این کتاب، ویژه جوانان و نوجوانان با نگاهی متفاوت نسبت به مقوله عفاف و حجاب و به کاربردن ادبیات محاوره‌ای در گفت‌وگوهای خود عرضه شده است و در تلاش است تا با ارائه داستان‌‌های زیبا در زمینه عفاف و حجاب، به جذب جوانان نسبت به این مقوله مهم بپردازد.

captcha