کد خبر: 1435966
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۹
ویژه پسران صورت می‌گیرد؛

برگزاری حلقه‌های معرفت در سی‌ و دومین مسابقات سراسری قرآن مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: تشکیل حلقه‌های معرفت و اجرای جنگ فرهنگی از جمله برنامه‌هایی است که ویژه متسابقان سی و دومین دوره مسابقات کشوری نماز، قرآن و عترت برگزار می‌شود.

میکائیل باقری، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در‌خصوص برنامه‌های تدارک دیده شده برای دانش‌آموزان شرکت‌کننده در سی و دومین دوره مسابقات کشوری نماز، قرآن و عترت که در مشهد برگزار می‌شود، گفت: برگزاری حلقه‌های معرفت و اجرای جنگ فرهنگی با حضور طلاب مدارس علمیه مشهد و اساتید کشوری از جمله برنامه‌هایی است که برای متسابقان این دوره در‌نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه مباحث اخلاقی، تربیتی، دینی، قرآنی، نماز و ... از جمله موضوعات در‌نظر گرفته شده برای حلقه‌های معرفت است، ادامه داد: علاوه بر این، زیارت امام رضا(ع) قبل از آغاز فعالیت دانش‌‌آموزان در هر روز، بازدید از اماکن متبرکه حرم رضوی و اماکن تفریحی مشهد و ... از دیگر برنامه‌های حاشیه‌ای ویژه متسابقان سی و دومین دوره مسابقات سراسری نماز، قرآن و عترت دانش‌آموزان است.

باقری به برگزاری مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات ویژه پسران با حضور مدیر‌کل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: آغاز به کار مسابقات دختران نیز از 17 مرداد‌ است.

وی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات، دو هزار دانش‌آموز دختر و پسر حضور می‌یابند، ابراز کرد: متسابقان سی‌ و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان سراسر کشور در رشته‌های قرائت قرآن کریم، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشای نماز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اعلام اینکه در رشته نهج‌البلاغه یک خطبه توسط دانش‌آموز انتخاب شده که در مورد یک موضوع آن به تحقیق و پژوهش پرداخته و در روز مسابقه ارائه می‌دهد، اظهار کرد: شرکت‌کنندگان رشته صحیفه سجادیه در مقطع راهنمایی دعای 15 و 24 و در مقطع دبیرستان دعای 6 و 24 را به همراه ترجمه حفظ کرده و در روز مسابقه داوران، فرازی را انتخاب کرده و متسابقان فرازی از دعای مربوطه را با ترجمه قرائت کرده و در مورد آن به‌مدت 10 دقیقه به سخنرانی می‌پردازند.

باقری به رشته احکام این دوره از مسابقات اشاره و بیان کرد: شرکت‌کنندگان این رشته در دو قسمت کتبی و شفاهی آزمون می‌دهند که صحیح‌خوانی نماز(قرائت دو رکعت نماز) و مسائل مبطله نماز به‌صورت شفاهی از دانش‌آموز پرسیده می‌شود.

وی با بیان اینکه رشته نماز نیز در سه قسمت برگزار می‌شود، عنوان کرد: دانش‌آموزان در این رشته یک آزمون کتبی دارند که صحیح‌خوانی نماز و پرسش از موضوعی در‌خصوص نماز از جمله سؤالات شفاهی این رشته به‌شمار می‌رود.

یادآور می‌شود، سی و دومین دوره مسابقات کشوری نماز، قرآن و عترت از 12 تا 20 مرداد‌ در مشهد برگزار می‌شود.

captcha